DAJ ŠAPU - Izbor za naj psa

Psi su odavno dobrodošli u TC Portanova, a sada za njih pripremamo i veselo okupljanje: DAJ ŠAPU - izbor za naj psa, koji će se održati 15. svibnja u prizemlju Portanove, kod Info pulta, s početkom u 16 sati!

Izbor za naj psa održat će se u 5 kategorija: NAJ mali pas, NAJ srednji pas, NAJ veliki pas, NAJ štene, NAJ senior. Prijave su moguće putem maila portanova@portanova.hr, na Info pultu, te na sam dan Izbora od 15 sati. Prilikom prijave potrebno je navesti: ime i starost psa, kategoriju za koju prijavljuju svog psa, ime i prezime skrbnika te adresu i broj telefona skrbnika psa.

Prva tri mjesta svih 5 kategorija osvojit će bogate nagrade naših dragih sponzora: dm, Interspar, KiK, Müller, Tedi, Canibis, KONY, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci; a svi sudionici za uspomenu će dobiti diplomu za sudjelovanje, medalju i voucher za popust Dog Republic školice Udruge HOP.

 

Svaki pas za nas je NAJ pas, a znate li zašto je Daj šapu NAJ izbor?

Zato što osim odlične zabave i odličnih nagrada ima i humanitarni karakter! Kotizacija za sudjelovanje je minimalno 1 konzerva hrane koja će biti donirana osječkom Azilu za napuštene pse – Udruga pobjede.

Za one koji su već prošetali našom pistom ili svoj red tek čekaju, u vanjskom prostoru bit će osigurana i mjesta u hladu za odmor, kao i voda za vaše četveronožne ljubimce.

Čeka vas odlična zabava, ali i mnoštvo vrijednih nagrada! Više informacija i pravila nagradnog natječaja pronađite OVDJE. 

*Zdjelice s vodom bit će osigurane u unutarnjem i vanjskom prostoru održavanja događaja.

*Molimo vlasnike pasa da pripaze na to gdje psi obavljaju nuždu te se pobrinu za čišćenje iste.

*Psi moraju biti na povodcu i ne smiju biti ostavljeni bez nadzora vlasnika.