Pravilnik nagradnog natječaja "Daj šapu - izbor za naj psa"

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “ DAJ ŠAPU – IZBOR ZA NAJ PSA“ je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradnog natječaja, te unapređenja i prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

Članak 2.

Nagradni natječaj će se održati 15.5.2022. u prizemlju trgovačkog centra Portanova u blizini Info pulta i trgovine Interspar, sa startom u 16 sati te očekivanim završetkom u 19 sati.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani republike Hrvatske koji u razdoblju od 29.4.2022. do 12.5.2012. do 21:00 sat prijave svog kućnog ljubimca – psa uz osnovne podatke: ime i starost psa, ime i prezime skrbnika, adresu i broj telefona skrbnika psa te kategoriju za koju prijavljuju svog psa. Prijave su moguće putem e maila na adresu portanova@portanova.hr, na info pultu TC Portanova te na samom događanju, sat vremena prije početka natječaja (u nedjelju, 15.5. od 15 sati).

Na dan održavanja obavezno je predočenje veterinarske knjižice psa (putovnice).

U svrhu sudjelovanja je određena kotizacija koja se sastoji od minimalno jedne konzerve hrane za pse koja će biti donirana Azilu (Udruga Pobjede) iz Osijeka. Kotizacija se donosi i predaje na dan izložbe prilikom potvrđivanja prijave i preuzimanja broja za sudjelovanje. Broj za sudjelovanje moguće je preuzeti od 15 sati, odnosno sat vremena prije početka događaja.

Članak 4.

Skrbnik psa može prijaviti svog ljubimca na jednu ili više od sljedećih kategorija:

  • Naj mali pas
  • Naj srednji pas
  • Naj veliki pas
  • Najljepše štene
  • Najljepši senior

Članak 5.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o., Svilajska 31a, Osijek sa svojom užom obitelji.

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od 15 glavnih nagrada:

  • NAJ MALI PAS: Canibis poklon paket + nagrade za prva tri mjesta sponzorirane od strane: dm, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci
  • NAJ SREDNJI PAS – Canibis poklon paket + nagrade za prva tri mjesta sponzorirane od strane: Müller, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci
  • NAJ VELIKI PAS – Canibis poklon paket + nagrade za prva tri mjesta sponzorirane od strane: Interspar, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci
  • NAJ ŠTENE – Canibis poklon paket + nagrade za prva tri mjesta sponzorirane od strane: KiK, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci
  • NAJ SENIOR – Canibis poklon paket + nagrade za prva tri mjesta sponzorirane od strane: Tedi, Dog Republic školica Udruge HOP, komPAS personalizirane ogrlice i povodci

Utješnih nagrada:

  • Svi prijavljeni sudionici dobit će diplomu za sudjelovanje i medalju.

*PDV je uključen u svaki iznos poklon bona.

*Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 7.

O odabiru pobjednika svake kategorije odlučivat će prethodno utvrđena komisija:

  • Vlatka Šimunović, direktorica marketinga TC Portanova,
  • Vlatka Balaš, volonterka Udruge Pobjede, 
  • Ivana Šojat, književnica, spisateljica i ljubiteljica životinja. 

Članak 8.

Dobitnici će biti proglašavani u vrijeme održavanja natječaja kako je navedeno u članku 2 ovog pravilnika. Dobitnici mogu svoje nagrade preuzeti na licu mjesta ili u roku od 8 dana od dana održavanja natječaja uz predočenje osobne iskaznice u sektoru marketinga TC Portanova, Svilajska 31 a, Osijek.

Članak 9.

Maloljetnici mogu osvojiti i primiti nagradu u prisutnosti svog zakonskog staratelja te pod uvjetima koje određuju propisi.

Članak 10.

Preuzimanjem nagrade ili istekom roka iz čl.8., prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici natječaja su suglasni da se njihovo ime i prezime, fotografija te fotografije njihovog psa mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Također, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada dobitniku. Dobitnici su obvezni u potpunosti surađivati s Priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz nagradne igre i u vezi s nagradnim natječajem.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenoj web stranici trgovačkog centra Portanova.

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

U Osijeku, 29.4.2022.

 

Path 5