Dječji kutak

Igraonica - Twister Fun Park

Twister je najveći lanac dječjih igraonica u Hrvatskoj koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

U Twister igraonici mališane očekuje najbolja zabava svaki dan i nezaboravne proslave dječjih rođendana!

Twister igraonica i čuvaonica namijenjena je djeci od 1. do 12. godine. Djeca s navršene 4 godine mogu ostati samostalno na igri dok su za njih odgovorni veseli i educirani Twister animatori, a djeca mlađa od 4 godine igraju se uz pratnju punoljetne osobe.

Cool Twister rođendanski paketi sadrže sve kako bi malim slavljenicima omogućili dan koji će pamtiti cijeli život, a tematske proslave ostvarit će san svakog djeteta.

Uz članske iskaznice igra je najpovoljnija! Iskoristite mogućnost kupovine mjesečne, polugodišnje i godišnje iskaznice za svakodnevnu igru u Twisteru.

Uživajte u bezbrižnom shoppingu dok se vaša djeca zabavljaju na sigurnom u Twisteru uz najbolje animatore i mnogobrojne atrakcije!

Igraonica je otvorena od ponedjeljka do nedjelje.

 

Proslave rođendana

Najbolje proslave rođendana su proslave rođendana u Portanovi! Twister Fun Park, GBowling i Cinestar nezaobilazne su destinacije koje nude organizirane proslave rođendana za najmlađe…

Twister Fun Park nudi nekoliko različitih paketa za proslavu rođendana i garantira da uz njihove animatore, mađioničare i modelatore balona, zabavi neće biti kraja!

GBowling vašem djetetu nudi novo iskustvo proslave rođendana na aktivan i zabavan način! Zabavni rođendanski paketi prilagođeni su djeci i mladima do 18. godina starosti.

Cinestar vam nudi proslavu rođendana na hollywoodski način! Zabava uz film po izboru, kokice i piće zagarantirana je cijeloj ekipi.

Zabavni sadržaj

Na svakom koraku u Portanovi naići ćete na zabavne dječje sadržaje…

Uz provjerenu zabavu koju najmlađima nudi Twister Fun Park, GBowling i Cinestar, u Portanovi ćete na više mjesta pronaći elektroničke autiće – ljuljalice, automate za igru te prekrasni vrtuljak na kojem vaša djeca mogu uživati svakoga dana.

Također, ispred Portanove se nalazi i ograđeno dječje igralište sa zabavnim sadržajem koje će razveseliti svakog klinca.

Previjalište za bebe

Portanova je destinacija mnogih obitelji s najmlađim članovima. Kako bismo olakšali roditeljima neodgodive i često nepredvidive situacije s bebama postavili smo prostorije s prigodnim ambijentom za previjanje i dojenje…

Previjališta za bebe možete pronaći na svakom katu pored centralnih sanitarnih prostorija.

Besplatna posudba dječjih kolica

Kako bi roditeljima s malom djecom olakšali kupovinu i kretanje kroz centar, u suradnji sa Baby Center trgovinom, osigurali smo Joolz dječja kolica koja roditelji uz predočenje važeće identifikacijske isprave mogu posuditi posve besplatno.

Dječja kolica moguće je posuditi na Info pultu u prizemlju Portanove.

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 21:00
Subota - Nedjelja
10:00 - 21:00

Portoš bojanka

Zabavnu priču o Portošu – maskoti Portanove i proslavi njegovog rođendana možete pročitati u Portošbojanki s pričom. Djeca će posebno uživati u bojanju glavnih likova ove zabavne priče za najmlađe.

Bojanku možete besplatno preuzeti prilikom sljedećeg posjeta Portanovi zatražiti na Info pultu.

Path 5