Dječji kutak

Igraonica

U prizemlju Portanove nalazi se TwisterKids World –svijet pustolovine, neograničene zabave i igre! Mjesto gdje će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe i na taj način upotpuniti obiteljsko druženje u Portanovi…

U ponudi igraonice očekuje vas cijela šarena paleta sadržaja: Fun park sa igraćim konzolama, video simulatorima i ostalim automatima, Playroom igraonica gdje možete ostaviti svog mališana na čuvanje dok vi bezbrižno obavljate svoje obaveze, Twistershop u kojem ćete u svakom trenutku pronaći savršen dječji poklon i Caffe bar u kojem ćete se opustiti dok se vaše dijete zabavlja u igraonici.

Velika igraonica namijenjena je igri i zabavi djece do 12 godina (do 5 god obvezan nadzor roditelja), a cijena jednog sata je 20 kn. Mala igraonica namijenjena je igri i zabavi djece do 5 godina uz obvezan nadzor roditelja. Mala igraonica je besplatna.

Proslave rođendana

Najbolje proslave rođendana su proslave rođendana u Portanovi! TwisterKids World igraonica, GBowling, Cinestar nezaobilazne su destinacije koje nude organizirane proslave rođendana za najmlađe…

Twister nudi nekoliko različitih paketa za proslavu rođendana i garantira da uz njihove animatore, mađioničare, modelatore balona zabavi neće biti kraja.

GBowling vašem djetetu nudi novo iskustvo proslave rođendana na aktivan i zabavan način! Zabavni rođendanski paketi prilagođeni su djeci i mladima do 18. godina starosti.

Cinestar vam nudi proslavu rođendana na hollywoodski način! Zabava uz film po izboru, kokice i piće zagarantirana je cijeloj ekipi.

Zabavni sadržaj

Na svakom koraku u Portanovi naići ćete na zabavne dječje sadržaje…

Uz provjerenu zabavu koju najmlađima nudi TwisterKids World, GBowling i Cinestar, u Portanovi ćete na više mjesta pronaći elektroničke autiće – ljuljalice, automate za igru te prekrasni vrtuljak na kojem vaša djeca mogu uživati svakoga dana.

Također, ispred Portanove se nalazi i ograđeno dječje igralište sa zabavnim sadržajem koje će razveseliti svakog klinca.

Previjalište za bebe

Portanova je destinacija mnogih obitelji s najmlađim članovima. Kako bismo olakšali roditeljima neodgodive i često nepredvidive situacije s bebama postavili smo prostorije s prigodnim ambijentom za previjanje i dojenje…

Previjališta za bebe možete pronaći na svakom katu pored centralnih sanitarnih prostorija.

Besplatna posudba dječjih kolica

Kako bi roditeljima s malom djecom olakšali kupovinu i kretanje kroz centar, u suradnji sa Magic Baby trgovinom, osigurali smo dječja kolica koja roditelji uz predočenje važeće identifikacijske isprave mogu posuditi posve besplatno.

Dječja kolica moguće je posuditi na Info pultu u prizemlju Portanove.

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 21:00
Subota - Nedjelja
10:00 - 21:00

Portoš bojanka

Zabavnu priču o Portošu – maskoti Portanove i proslavi njegovog rođendana možete pročitati u Portošbojanki s pričom. Djeca će posebno uživati u bojanju glavnih likova ove zabavne priče za najmlađe.

Bojanku možete besplatno preuzeti prilikom sljedećeg posjeta Portanovi zatražiti na Info pultu.

Path 5