Dječji kutak

Igraonica - Twister Fun Park

Twister je najpoznatiji lanac dječjih igraonica u Hrvatskoj s dugogodišnjim iskustvom u dječjoj animaciji, zabavi i organizaciji raznih događanja.

Uskoro u centru Portanova, Twister igraonica postaje još veća, ljepša i bolja! Selimo se na 2. kat centra gdje vas očekuju velika iznenađenja i noviteti - igra, zabava i najveselije Twister proslave dječjih rođendana u gradu.

Djeca će moći istražiti veliku tematsku igraonicu Twister City kroz penjalice, trampoline, labirint s mnoštvom prepreka-vrtuljaka i tobogana, igrati hit Play Station 5 i slikati u kreativnom korneru, razmišljati kroz interaktivne igre i tablete, a tu je i kutak za najmlađe sa zanimanjima, zabavnim otocima, bazenom s tisućama šarenih loptica, didaktikom i još mnogo toga.

Najmodernije tematske rođendaonice imaju sve za top party: disco kugle, svjetlosne efekte, slavljeničke fotelje, foto kutak. Uz djecu su najveseliji Twister animatori u gradu, a svi će uživati u najfinijoj Ledo torti – nezaboravni rođendanski tulum može početi! Cool Twister rođendanski paketi sadrže sve kako bi malim slavljenicima omogućili dan koji će pamtiti cijeli život.

Znate li da u Twisteru igra ne prestaje, uz članske iskaznice igra je najpovoljnija - iskoristite mogućnost kupovine mjesečne, polugodišnje i godišnje iskaznice i igrajte se u Twisteru svaki dan!

Twister igraonica nudi sadržaje za djecu od 1. do 12. godine i radi od ponedjeljka do nedjelje. Djeca iznad 4. godine mogu ostati na čuvanju uz srdačne Twister animatore.

Pratite društvene mreže Twistera za sve novosti, uskoro se opet igramo!

Proslave rođendana

Najbolje proslave rođendana su proslave rođendana u Portanovi! Twister Fun Park, GBowling i Cinestar nezaobilazne su destinacije koje nude organizirane proslave rođendana za najmlađe…

Twister Fun Park nudi nekoliko različitih paketa za proslavu rođendana i garantira da uz njihove animatore, mađioničare i modelatore balona, zabavi neće biti kraja!

GBowling vašem djetetu nudi novo iskustvo proslave rođendana na aktivan i zabavan način! Zabavni rođendanski paketi prilagođeni su djeci i mladima do 18. godina starosti.

Cinestar vam nudi proslavu rođendana na hollywoodski način! Zabava uz film po izboru, kokice i piće zagarantirana je cijeloj ekipi.

Zabavni sadržaj

Na svakom koraku u Portanovi naići ćete na zabavne dječje sadržaje…

Uz provjerenu zabavu koju najmlađima nudi Twister Fun Park, GBowling i Cinestar, u Portanovi ćete na više mjesta pronaći elektroničke autiće – ljuljalice, automate za igru te prekrasni vrtuljak na kojem vaša djeca mogu uživati svakoga dana.

Također, ispred Portanove se nalazi i ograđeno dječje igralište sa zabavnim sadržajem koje će razveseliti svakog klinca.

Previjalište za bebe

Portanova je destinacija mnogih obitelji s najmlađim članovima. Kako bismo olakšali roditeljima neodgodive i često nepredvidive situacije s bebama postavili smo prostorije s prigodnim ambijentom za previjanje i dojenje…

Previjališta za bebe možete pronaći na svakom katu pored centralnih sanitarnih prostorija.

Besplatna posudba dječjih kolica

Kako bi roditeljima s malom djecom olakšali kupovinu i kretanje kroz centar, u suradnji sa Magic Baby trgovinom, osigurali smo dječja kolica koja roditelji uz predočenje važeće identifikacijske isprave mogu posuditi posve besplatno.

Dječja kolica moguće je posuditi na Info pultu u prizemlju Portanove.

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 21:00
Subota - Nedjelja
10:00 - 21:00

Portoš bojanka

Zabavnu priču o Portošu – maskoti Portanove i proslavi njegovog rođendana možete pročitati u Portošbojanki s pričom. Djeca će posebno uživati u bojanju glavnih likova ove zabavne priče za najmlađe.

Bojanku možete besplatno preuzeti prilikom sljedećeg posjeta Portanovi zatražiti na Info pultu.

Path 5