Pravilnik Facebook natječaja “Uhvatite najljepše blagdanske trenutke”

„UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE“ Članak 1. Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE” je Amplitudo d.d. iz ...

„UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE“

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE” je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradne igre te unapređenja i prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

 

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se putem Facebook aplikacije UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE u sklopu službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, u razdoblju od 7.12.2015. od 10,00 sati do 10.1.2016. do 23,59 sati.

 

Članak 3.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su fanovi službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, državljani Republike Hrvatske, koji najkasnije do 10.1.2016. do 23,59 sati objave svoju autorsku fotografiju koja je na bilo koji način vezana uz temu BOŽIĆNI BLAGDANI i to putem Facebook aplikacije pod nazivom UHVATITE NAJLJEPŠE BLAGDANSKE TRENUTKE.

Jedan sudionik natječaja može objaviti maksimalno tri fotografije, a može osvojiti samo jednu nagradu.

 

Članak 4.

Sudionici natječaja sudjelovanjem jamče da su isključivi vlasnici autorskih prava na fotografiju s kojom se natječu za nagradu! Fotografije skinute s Interneta neće se priznavati, kao ni fotografije koje nisu vezane uz temu (BOŽIĆNI BLAGDANI) odnosno administrator će ih ukloniti iz aplikacije.

 

Osoba koja prijavljuje fotografiju na kojoj su djeca jamči da je nositelj roditeljskih prava djeteta na fotografiji te se slaže da se ista objavi na službenom Facebook profilu trgovačkog centra Portanova.

 

Ukoliko se priređivaču dostupnim i dozvoljenim metodama utvrdi da su za prijave i glasovanje korištene bilo kakve neregularne metode te zlonamjerni programi ili web servisi, takve će prijave biti diskvalificirane, a glasovi uklonjeni.

 

Članak 5.

20 fotografija koje dobiju najveći broj glasova fanova ulaze u drugi krug natjecanja u kojem će stručni žiri TC Portanova odabrati 3 najkreativnije fotografije čiji autori osvajaju nagrade:

 

1. nagrada: 500,00 kuna

na potrošačkoj kartici Hypo Alpe-Adria-Banke za shopping u Portanovi.

 

2. nagrada: 300,00 kuna

na potrošačkoj kartici Hypo Alpe-Adria-Banke za shopping u Portanovi.

 

3. nagradu: 200,00 kuna

na potrošačkoj kartici Hypo Alpe-Adria-Banke za shopping u Portanovi.

Članak 6.

Imena dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na stranici www.portanova.hr i službenom Facebook profilu trgovačkog centra Portanova najkasnije 10 dana nakon završetka natječaja, te će dobitnici biti obaviješteni porukom putem Facebook profila.

 

Članak 7.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o. sa svojom užom obitelji.

 

Članak 8.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema trgovačkom centru Portanova po bilo kakvoj osnovi.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane trgovačkog centra Portanova objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

Članak 9.

Dobitnici svoje nagrade mogu podići u Sektoru marketinga koji se nalazi u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, uz predočenje osobne iskaznice, u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ukoliko se dobitnik u roku od 10 dana od primitka obavijesti o dobitku nagrade povratno ne javi priređivaču – stručni žiri TC Portanova odabrat će novog dobitnika i prema tome napravit novi redoslijed osvojenih nagrada. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 10.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva ili zbog zahtjeva javnosti. Pravila i svake izmjene pravila bit će objavljene na web stranici priređivača: www.portanova.hr. U slučaju spora između priređivača natječaja i sudionika natječaja nadležan je Općinski sud u Osijeku.

 

 

Amplitudo d.d.

Path 5