Skechers otvorio svoja vrata!

U četvrtak, 15. veljače otvorena je potpuno nova trgovina Skechers - puno veća od prethodne. Prostire se na znatno većoj površini, što omogućava predstavljanje znatno većeg broja obuće, a sada i tekstila Skechers.

U posljednjih nekoliko godina, Skechers brend obuće eksponencijalno raste i pozicionirao se kao lider u sportskoj i modnoj obući, s posebnim naglaskom na tenisice. Skechers tenisice odlikuju se udobnošću i inovacijama. Skoro sva Skechers obuća opremljena je s memorijskom pjenom koja pruža bolju podršku stopalu i udobnost tijekom nošenja. Važna tehnologija uključuje i Skechers Arch Fit, koji podržava luk stopala i omogućava uklonjive potporne uloške za udobnije hodanje. Posebno treba istaknuti Skechers Slip-In tehnologiju, koja omogućava obuću bez vezica, što olakšava brzo i jednostavno obuvanje.

Osim modela Skechers Arch Fit i Skechers Slip In, možete birati i između mnogih jednostavnih modela ženskih Skechers tenisica s mrežicom koje dišu, udobne su, a istovremeno dovoljno elegantne i jednostavne, posebno zbog lijepih boja poput bijele, crvene i bež, tako da ih možete nositi i uz sofisticiraniju odjeću. Skechers obuća prikladna je za ljeto s njihovim sandalama, japankama i natikačama, kao i za zimu.

Muške Skechers tenisice također su prikladne za razne prigode, a možete birati između različitih modela s različitim tehnologijama, kao što su Skechers Arch Fit i Skechers Slip-Ins, izrađene od različitih materijala, od kože do platnenih sportskih cipela, u različitim bojama i kombinacijama boja. Dostupni su i muški Skechers sandali, japanke i natikače koji su odličan izbor za ljetnu sezonu.

Koja majka nije tražila dječju sportsku obuću Skechers s lampicama? Skechers nudi brojne dječje modele tenisica s lampicama. Također, u ponudi Skechers za djecu možete pronaći gležnjače, visoke tenisice, ali i sandale i natikače za ljeto. Najtraženiji i najpopularniji model, koji ne smijemo zaboraviti, su Skechers Uno tenisice, koje su dostupne za cijelu obitelj, dakle i za muškarce, žene i djecu.

Pregledajte bogatu ponudu Skechers tenisica i ostale obuće, i odaberite svoj novi par Skechers Uno, Skechers Arch Fit, Skechers Slip-Ins, Skechers Bobs ili bilo koji drugi model iz ove zaista široke kolekcije.

Trgovina je potpuno obnovljena i opremljena prema najnovijim arhitektonskim standardima. Posjetite ih na novoj lokaciji, na 1. katu i provjerite znatno veću ponudu modela Skechers.

Path 5