Lepršave haljine iz s.Oliver kolekcije koje želimo u svom ormaru

One su jednobojne ili u uzorku, kratke ili duge, s rukavima ili bez njih – one su proljetne haljine! Dokazuju da ljubav dolazi u raznim oblicima jer ih volimo baš u svim ovim varijantama.

s.Oliver kolekcija proljetnih haljina donosi raskoš uzoraka, od cvjetnih, zebra uzorka, geometrijskih oblika u bojama, ali i jednobojne za one koji vole jednostavnije kombinacije.

Lepršave haljine su odličan komad u garderobi jer ih možete prekrasno iskombinirati tako da svaki put djeluje kao da imate novu haljinu. Kako? Samo joj dodate primjerice remen u struku ili neki drugi dodatak poput marame, prsluka ili čak majice kojima ćete dobiti dojam potpuno druge haljine. Uvijek možete iskoristiti i varijantu da prebacite sako preko ramena i odaberete torbicu upečatljive boje.

Ako vam treba još jedan razlog da se zaljubite u proljetne haljine, imamo ga! Možete ih kombinirati na gotovo bilo koju obuću: na tenisice, sandale ili cipele na petu, ovisno kako se osjećate u tom trenutku i uvijek će izgledati odlično.

Proljetnu kolekciju haljina, cipela i modnih dodataka pronađite u s.Oliver trgovini! 

Path 5