Nova H&M proljetna dječja kolekcija

Naši predstavnici proljeća su najslađa razigrana stvorenja koja nam svakodnevno donose osmijeh na licu... A za njih, H&M je pripremio istu takvu kolekciju – proljetnu, razigranu, prepunu živih boja, ali i tkanina u kojima je svaka igra moguća! 

Nova H&M kolekcija proljeće/ljeto 2023. pokucala je na vrata svih dječjih koncepata. Sastoji se od pregršt artikala potrebnih za prijelazno razdoblje, ali i ono kada su temperature više nego li očekivane.

Djevojčice će zasigurno biti uzbuđene zbog prekrasnih haljinica različitih uzoraka i modela, te onih za sve prigode. Došlo je vrijeme i za brojne šarene setove, majice kratkih rukava, vestice, jaknice, ali i brojnih modela hlača te traperica.  Kako bi ”look” bio potpun, pripremili su i brojne modne dodatke poput torbica u obliku srca, rajfova, cipelica i sl.

Male frajere nikako nisu zaobišli, pa se stoga mogu pronaći ”casual” artikli poput vrećastih ili uskih traperica i hlača, majčica brojnih uzoraka te najpoznatih junaka iz crtića, jaknica i sl. No, ono što ostavlja bez daha, definitivno su odjela u raznim bojama.

Ne brinite! Za završni ”touch” tu su naočale, kravate, mašnice te kape...

Path 5