DAJ ŠAPU - Izbor za naj psa

Psi su odavno dobrodošli u TC Portanova, a sada za njih pripremamo i veselo okupljanje: DAJ ŠAPU - izbor za naj psa, koji će se održati 1. lipnja u prizemlju Portanove, kod Info pulta, s početkom u 16 sati!

Izbor za naj psa održat će se u 6 kategorija: NAJ mali pas, NAJ srednji pas, NAJ veliki pas, NAJ štene, NAJ senior i NAJ simpatičniji pas - 1 pas može biti prijavljen u SAMO jednoj kategoriji!

Prijave su moguće putem maila infopult@portanova.hr, na Info pultu, te na sam dan Izbora od 15 sati. Prilikom prijave potrebno je navesti: ime i starost psa, kategoriju za koju prijavljujete svog psa, ime i prezime skrbnika te adresu i broj telefona skrbnika psa.

Prva mjesta osvojit će bogate nagrade naših dragih sponzora: Interspar, KiK, Müller, Canibis, komPAS personalizirane ogrlice i povodci, Škola za pse udruge HOP; a svi sudionici za uspomenu će dobiti diplomu za sudjelovanje, medalju i voucher za popust Dog Republic školice Udruge HOP.

Svaki pas za nas je NAJ pas, a znate li zašto je Daj šapu NAJ izbor?

Zato što osim odlične zabave i odličnih nagrada ima i humanitarni karakter! Kotizacija za sudjelovanje je minimalno 1 konzerva hrane koja će biti donirana osječkom Azilu za napuštene pse – Udruga pobjede.

Za one koji su već prošetali našom pistom ili svoj red tek čekaju, u vanjskom prostoru bit će osigurana i mjesta u hladu za odmor, kao i voda za vaše četveronožne ljubimce.

Čeka vas odlična zabava, ali i mnoštvo vrijednih nagrada! Više informacija i pravila nagradnog natječaja pronađite OVDJE.

*Zdjelice s vodom bit će osigurane u unutarnjem i vanjskom prostoru održavanja događaja.

*Molimo vlasnike pasa da pripaze na to gdje psi obavljaju nuždu te se pobrinu za čišćenje iste.

*Psi moraju biti na povodcu i ne smiju biti ostavljeni bez nadzora vlasnika.