NAGRADNI NATJEČAJ: Portoš priča

Sudjeluj u nagradnom natječaju u kojemu možeš osvojiti vrijedne poklon bonove i darove trgovina iz Portanove!
Ono što trebaš napraviti je nastaviti PORTOŠ PRIČU.

Mi smo priču započeli, a ti se trebaš nadovezati na najnoviji nastavak imajući na umu da se sljedeći mjesec netko treba nadovezati na tvoj nastavak priče. Dovoljno je da napišeš dvije do tri rečenice, no to nije uvjet, može biti i više od toga.

Najzanimljiviji nastavak priče  ćemo nagraditi poklonima i bonovima!
Sretno!

PORTOŠ PRIČA:
Portoš je na putu kući sa zasluženog godišnjeg odmora. Odmor mu je protekao sjajno, no djeca u Portanovi ga željno očekuju, a i ni on ne može dočekati vratiti se kući. Pri izlasku iz hotela prema autobusnoj stanici…

 

NASTAVAK IZ VELJAČE:

 “… spotaknuo se i pao, ali to ga nije omelo jer se toliko veselio polasku kući.

Pogledao je što mu je popriječilo put i iznenadio se kada je ugledao knjigu. Podigao ju je, htio ju je prelistati, ali to nije bila klasična knjiga, ova je imala tajni pretinac… Portoš se zamislio, čija li je ovo knjiga i što li se skriva u tom pretincu. ”

 

NASTAVAK IZ LIPNJA:

“Osvrnuo se oko sebe, pogledao lijevo pa desno, a kad se uvjerio kako nema nikoga zavirio je u knjigu.

Tada je ugledao u tajnom pretincu ključić, zatim se ponovno zamislio… tko zna što otvara taj ključić, što li se skriva iza njega.”

 

NASTAVAK IZ SRPNJA:

"Ključić je bio vrlo neobičan, kao iz neke bajke koju je čitao kao dijete, kao da otvara posebna vrata iza kojih će naći nešto magično. Portoš je bio ushićen, no pomalo i uplašen. Duboko je udahnuo, sabrao se i odlučio odgovore potražiti u knjizi. Počeo je nestrpljivo listati stranice knjige kako bi saznao što otvara ovaj ključić..."

 

SVAKI mjesec nastavi priču na našem Facebook profilu...