Portanova Fashion Incubator


  1. Portanova Fashion Incubator, regionalno najutjecajnije natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere i ove sezone održat će se u trgovačkom centru Portanova i to 10. i 11. studenog 2017. godine.

 

Modni vikend započet će u petak 10. studenog predstavljanjem novih kolekcija mladih dizajnera koji su u recentnim sezonama debitirali na osječkoj pisti, a nakon nje nastavili svoju zapaženu karijeru. Oni su mlada i svježa energija na sceni, nositelji novog vala dizajna i zaštitna lica najavne naše kampanje – Mona Lacko, JAMOI, Mirjana Klepić, KLISAB i Anthony Avangard.

 

Subota 11. studenog rezervirana je za vrhunac i finale sezone. Nakon više od šest mjeseci priprema i dva selekcijska kruga, stručni žiri 17. Portanova Fashion Incubatora odabrat će pobjednika i najboljeg mladog dizajnera, a za tu laskavu titulu borit će se Marijana Cigić, Dragoljub Kujundžić, Stefan Ristić, Ivana Franjić Tušek i Holi_Coast.

 

Nakon svečane dodjele nagrade najboljem dizajneru koja uključuje i iznos od 10.000,00 kuna, sve posjetitelje Portanova Fashion Incubatora očekuje i zabava uz pregršt dobre glazbe i prisustvo modnih insidera. Osijek i Portanova još jednom bit će centar mode i ishodište novih ideja u dizajnu. Vidimo se!