Pravila nagradnog natječaja “Portoš te časti shoppingom”

Članak 1. Priređivač kreativnog nagradnog natječaja pod nazivom “Portoš te časti shoppingom” je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396. Kr...

Članak 1.

Priređivač kreativnog nagradnog natječaja pod nazivom “Portoš te časti shoppingom” je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Kreativni nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradne igre te unapređenja prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

 

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se u razdoblju od 1.2.2019. do 31.12.2019.

 

Članak 3.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi posjetitelji trgovačkog centra Portanova, a koji prilikom kupovine budu nasumično odabrani od strane maskote „Portoša“ u maloprodajnom, ugostiteljskom ili uslužnom objektu koji između ostalih bude sudjelovala taj mjesec u darivanju. Svaki mjesec u 2018. godini, minimalno jedan dan u mjesecu će se održavati darivanje od strane Portoša u iznosima koji su unaprijed predviđeni za svaku određeni maloprodajni, uslužni odnosno ugostiteljski objekt. Kupac snosi svaku razliku računa u odnosu na poklon bon kojim će ga darovati Portoš prilikom kupovine na licu mjesta u maloprodajnom, ugostiteljskom ili uslužnom objektu koji se nalaze u TC Portanova. 

Ukoliko kupac odbije poklon bon kojim ga daruje maskota „Portoš“, darovat će se sljedeći kupac kojeg Portoš odabere kao dobitnika u istom maloprodajnom, ugostiteljskom ili uslužnom objektu.

 

Članak 4.

Fotografije dobitnika u ovom nagradnom natječaju objavit će se na stranici www.portanova.hr i službenoj Facebook stranici trgovačkog centra Portanova. Odluka maskote Portoša o dobitnicima poklon bonova je konačna i nju nema pravo žalbe.

 

Članak 5.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, zaposlenici maloprodajnog, ugostiteljskog ili uslužnog objekta u kojem se održava darivanje sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o. sa svojom užom obitelji.

 

Članak 6.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja.

 

Članak 7.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva ili zbog zahtjeva javnosti. Pravila i svake izmjene pravila bit će objavljene na web stranici priređivača: www.portanova.hr. U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Osijeku.

 

U Osijeku, 12.2.2018.

Amplitudo d.d.

Path 5