Događanja

Termin događanja:
29/01/2020 - 17/02/2020
10:00 - 21:00

Superjunaci u Portanovi!


Superjunaci postoje gotovo oduvijek. Njihova moć, osim one da golim okom savijaju čelične konstrukcije, spašavaju ljude u nevolji, lete, trče brzinom svjetlosti, bore se protiv zla i zlikovaca, toliko je snažna da utječe na odrastanje gotovo svakog djeteta, a vole ih i obožavaju i žele upoznati i veliki i mali diljem svijeta.

29. siječnja 2020., počinje velika izložba Superjunaka u Portanovi. Figure u stvarnim veličinama biti će postavljene duž cijelog prizemlja, a svi posjetitelji imati će priliku vidjeti ih i fotografirati se s njima.

Ovom prilikom posjetitelji će imati priliku upoznati se sa Superjunakom koji se u stresnim i opasnim situacijama preobražava u svoj alter ego, u ogromno, snažno i zeleno čudovište koje svi poznajemo pod nazivom Hulk.

Možda nije najsnažniji ili najbogatiji, nema svoje kraljevstvo kojim vlada, ali s njim se mnogi od nas mogu povezati jer svoje supermoći koristi da pomogne drugima, a upoznat ćemo i njega, slavnog Spider-Mana.

Sigurni smo, oduševit će nas i Iron Man, Superjunak koji ima neprobojno energetsko odijelo pomoću kojega štiti svijet, a s njim u postavi u Portanovu stiže i odmetnuti robot Ultron.

Utemeljen na istoimenom božanstvu iz nordijske mitologije, u Portanovu nam stiže i Thor zajedno sa svojim čarobnim čekićem, ali i domoljubni junak kojega čudotvorni serum dovodi do savršenstva moći te postaje Superjunak poznat pod imenom Captain America.

I posljednji, ali ne najmanje zanimljiv Superjunak koji danju vodi sasvim normalan život, a noću se pretvara u hrabroga šišmiša koji uspješno rješava svaku situaciju u svome gradu Gothamu – stiže Batman.

Doživite jedinstveno iskustvo uz kolekciju superjunaka u stvarnim veličinama!

Ne propustite ovu izložbu!

Vidimo se Portanovi!

Nazad na vrh