Događanja

Termin događanja:
18/01/2020 - 19/01/2020
09:00 - 21:00

Sajam vjenčanja


U 2020. otvara se nova sezona vjenčanja stoga ne propustite Sajam vjenčanja 18. i 19. siječnja u Portanovi.

Brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći ‘na svoje’ jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu. Osim raznovrsne ponude izlagača, na rasporedu su i zanimljive radionice, degustacije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja.

Dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja – za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom

Osječki Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a već treću godinu za redom njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati nakoliko projekata Udruge: *Sportom do rasta – za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja i integracije u okolini; *radionice samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća, čime se, kroz poticanje instrumentalnih aktivnosti pripreme jela i najosnovnije snalaženje u kuhinji te edukaciju o prevenciji ozljeda, postiže veća samostalnost i poboljšava kvaliteta života djece s autističnim poremećajem;  *Zima s terapeutom – radionice organiziranog provođenja slobodnog vremena djece i odraslih s poremećajem autizma što podrazumijeva provedbu sadržaja vezanih uz akivnosti pripreme jednostavnih zdravih obroka te socijalizacijske i komunikacijske aktivnosti atraktivne i potrebne autističnoj djeci i odraslim osobama.

Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci – glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon – koji će u subotu, 18. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja nas je oduševila zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom

Sajam vjenčanja u Osijeku je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Osijek je subota i nedjelja, 18. i 19. siječnja, od 9 do 21 sat na 2. katu Portanove, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u dobrotvornoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘Dar’ iz Osijeka.

 

PROGRAM:

 

Subota 18. 01. 2020.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

15.30 Radionica: Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

 

Nedjelja 19. 01. 2020.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.30 Radionica:Vjenčani trendovi- moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Nazad na vrh