Događanja

Termin događanja:
15/06/2018
16:00 - 21:00

Basket tour ’18


3×3 košarkaška turneja BASKET TOUR i ove će sezone pohoditi atraktivne lokacije brojnih hrvatskih gradova u periodu od svibnja do srpnja, i to po prvi puta od kada je 3×3 košarka prošloga ljeta uključena u program Olimpijskih Igara (od Tokija 2020).

3×3 košarkaški turnir će se održati u našem gradu u Portanovi 15. lipnja od 16 do 21 sat na parkingu ispred centra.  

Basket Tour turniri igrati će se u svakom od gradova domaćina u 4 dobne kategorije (U13, U15, U18, SENIORI), a sve informacije i besplatne prijave nalaze se na službenoj web stranici projekta www.basket-tour.com.

 Osim 3×3 natjecanja igrači, ali i prisutna publika, će moći sudjelovati u prigodnim natjecanjima karakterističnim za ovakva događanja, a to su trice, zakucavanja i poligoni za najmlađe. Dodatno će publiku svojim komentarima zabavljati voditelj, a u pauzama utakmica svojim plesnim nastupima program će obogatiti plesna skupina.
Kako bi dodatno obilježili ovu po mnogo čemu posebnu igru u FIBI su odlučili napraviti i posebnu loptu namijenjenu za 3×3 košarku. Čast je pripala Wilsonu, a osim atraktivnih plavo žutih boja lopta je nešto manja, a ima i posebni grip. Od samoga početka odlično je prihvaćena kod igrača, a Basket Tour će se i ove sezone igrati sa ovom sjajnom loptom.
Još jedna uzbudljiva 3×3 sezona donijet će nam nova uzbuđenja i zabavu, a sigurni smo da je i ekipe nestrpljivo iščekuju!

Nazad na vrh