Događanja

Termin događanja:
20/05/2017 - 21/05/2017
09:00 - 21:00

Be Different Be Strong


  1. godinu za redom Osijek će ugostiti svjetski poznate fitness prezentere na sportskoj konvenciji „Be Different Be Strong“!

 Kovencija će se održati 20. i 21. svibnja 2017. godine na 2. katu TC Portanova stoga Vas pozivamo da budete sa nama cijeli vikend Different & Strong od 9 do 19 sati.

Sve novitete iz svijeta fitnessa i sporta ove godine će na stageu, na poziv osnivačice „BDBS“ Irene Slovaček, pokazati vrhunska imena: Chris John Mrozek, Nina Stojadinović, Sasa Salvatore Nocerino, Alexander Fomin, Christian Jimenez Pasanar, Asim Bradić, Marko Nikolić, Evelyine Sahli i brojni drugi. Yoga, Cardio Pilates, Step, Pump i Dance samo su neke od vježbi koje predstavljamo u još jednom uzbudljivom vikendu svima koji su željni zdravog načina života.

 

Veliki broj vježbača koji uživaju družiti se na „BDBS“  zaduži nas da svake godine budemo jači i još drugačiji. To je i razlog za naš novitet ovogodišnje konvencije – „Be Different Be You“  natjecanje u kojem ćemo pružiti priliku nekima od Vas da na stageu pokažu najbolje od sebe.

Nismo zaboravili na odmor!

After Party će se održati u Clubu Matrix, 20. svibnja 2017. gdje Vas očekujemo od 22.00 sata.

 

Informacije o ulaznicama možete pogledati na www.different.com.hr

Ovdje pogledajte PROGRAM!

 

Different – zato što u našem gradu sa velikim srcem radimo međunarodni sportski događaj koji su prepoznali vježbači iz svih dijelova svijeta!

Strong – zato što osim velikih mišića imamo snagu i želju navoditi našu regiju da se pokrene te prepozna kvalitetu svojih instruktora i voditelja u sportskim klubovima.

 

Nadamo se Vašem odazivu i veselimo druženju!

Nazad na vrh