Ponuda

A1

 A1 Hrvatska dio je grupe A1 Telekom Austria – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Grupa A1 Telekom Austria djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika.

Na hrvatskom tržištu su od 1999. godine kad su počeli kao Vipnet. Nakon osamnaest godina predstavljanja najmodernijih tehnologija, proizvoda  i usluga, s digitalnom evolucijom koja je oko nas, i oni su se promijenili te postali A1 samo s jednim ciljem –  da svojim korisnicima budu vodič kroz svakodnevni, digitalan život.

 

Sve usluge na jednom mjestu

U skladu s digitalnim načinom života, korisnicima nude konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju (tv + net + mob + tel), a grupiranjem usluga na jednom računu korisnici ostvaruju niz pogodnosti.

Posjetite A1 centar i saznajte sve o A1 proizvodima i uslugama, a ljubazni djelatnici će vam u ugodnom ambijentu ponuditi najbolja rješenja i odgovoriti na svako vaše pitanje. Dobrodošli u A1!

 

Nazad na vrh