O nama

Nagrade i postignuća

Portanova je ponosni nositelj titule Superbrands Hrvatska

Sa velikim ponosom trgovački centar Portanova nositi titulu Superbranda za 2013./2014. godinu. Stručno vijeće sačinjeno od priznatih poslovnih i marketinških stručnjaka, domaćih i stranih korporacija, akademskih stručnjaka te stručnih organizacija i više desetaka tisuća potrošača dodijelili su Portanovi status vodeće tržišne marke u Hrvatskoj u kategoriji trgovačkih centara.
Superbrands predstavlja tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Status Superbranda također predstavlja kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost i emocionalni naboj.

Globalna nagrada za najbolje brandove – Superbrands dodjeljuje se za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu, a standardizirani kriteriji odabira se primjenjuju u više od 90 zemalja svijeta. Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga, kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki. Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom. Od svog postajanja Superbrands je postao prepoznatljiv kao mjerilo uspjeha pojedine tržišne marke, a sama organizacija priznata je kao globalni branding autoritet.

Nazad na vrh