O nama

Humanitarno djelovanje

U Portanovi se svakog mjeseca održavaju različite humanitarne akcije kako bi se pomoglo djelovanju humanitarnih udruga sa našeg područja. Osim organizacije humanitarnih akcija ustupamo prostor humanitarnim udrugama kako bi obavljali svoju djelatnosti i tako pospješili svoj rad. Svrha održavanja ovih akcija kao i ustupanja prostora je pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Svake posljednje subote u mjesecu od 10 do 12 sati u sklopu akcije „Otvori ormar, otvori srce“ prikupljamo odjeću i obuću za Crveni križ Osijek i Caritas Osijek. Svakog mjeseca u Portanovi možete pronaći i volontere UNICEF-a koji upoznaju ljude s aktivnostima UNICEF-a i prikupljaju financijsku pomoć za svoje djelovanje. Kod našeg Info pulta možete pronaći punkt osječkog Azila za napuštene životinje gdje možete donirati hranu prijeko potrebnu za funkcioniranje Azila, a na samom Info pultu svoju „škrabicu“ su postavili i iz Udruge Maca tako da i njihovo djelovanje možete poduprijeti u svakom trenutku.

Od samog otvaranja, Portanova surađuje s udrugama iz cijele regije i na taj način daje doprinosu društvu i okruženju u kojem živimo.

Nazad na vrh