Vaš Froddo shop u novom, još ljepšem i bogatijem ruhu

Froddo shop u TC Portanova Osijek dobio je novo ruho.  Razigraniji i pristupačniji prostor ispunili smo bogatom ponudom ženskih cipela i torbi, te dječjom kolekcijom obuće i odjeće. Posjetite novouređeni Froddo shop 16. kolovoza i uz već postojeće popuste, iskoristite dodatnih 20% popusta povodom ponovnog otvorenja.

Za modno osviještene, urbane žene pripremili smo udobne kožne sandale u kojima možete šetati cijeli dan. Ženske cipele sofisticiranog dizajna i profinjenih tonova dolaze iz radionice poznatih brandova Hispanitas, Paul Green, Callaghan, Yokono i Raquel Perez, a osvojit će vas svojom udobnošću, ručnom izradom i maksimalnom posvećenošću detaljima. Odaberite idealan par cipela za novu modnu sezonu, a cijelu kombinaciju zaokružite Uggari kožnim torbama, profinjenog talijanskog dizajna za dnevne i večernje kombinacije.

Mi u Froddu oduvijek smo inspirirani dječjim emocijama. Svakom paru Froddo cipela posvećujemo puno ljubavi i pažnje, a najveći naglasak stavljamo na udobnost i kvalitetu materijala.

Froddo cipele proizvodimo u veličinama od 17 do 42, a većina modela ima lako vadivu antibakterijsku tabanicu koja se prilagođava svakom stopalu. Svako dijete je, kao i svako stopalo, drugačije, zato određene modele  obogaćujemo s dodatnom tabanicom, tako da jedna cipela ima dvije širine. S dodatnom tabanicom regulira se prostor u cipeli, tako da jedna cipela odgovara svakom dječjem stopalu, što je i naša nit vodilja.

Da bi jesenke avanture započele u velikom stilu, u Froddo shopu i na web shopu potražite odjeću hrvatskih i talijanskih modnih brandova u trendi bojama i dezenima.

 

 

Nazad na vrh