Pravilnik – NATJECANJE BEBA U PUZANJU!

U nastavku se nalaze sva pravila i bitne informacije  za prijavu i sudjelovanje u natjecanju beba u puzanju:

 

KATEGORIJE

  1. Kategorija: bebe do 9 mjeseci starosti – start u 16.00 sati
  2. Kategorija: bebe od 9 do 12 mjeseci starosti  – start u 17.00 sat
  3. Kategorija: bebe od 12 do 18 mjeseci starosti – start u 18.00 sati

NAGRADE ZA SVAKU KATEGORIJU:

1.MJESTO: 500 kuna na potrošačkoj kartici za shopping u Portanovi + poklon bon u vrijednosti 200 kuna za ručak u restoranu Polaris + poklon paket ljekarne Mandis Pharm

2.MJESTO: 300 kuna na potrošačkoj kartici za shopping u Portanovi + poklon paket ljekarne Mandis Pharm

3.MJESTO: 200 kuna na potrošačkoj kartici za shopping u Portanovi + poklon paket ljekarne Mandis Pharm

 

Prijave za natjecanje:

Roditelji mogu prijaviti svoje bebe do 18 mjeseca starosti najkasnije do 20.11.2019. do  10:00 putem                       e-maila: portanova@portanova.hr, a prijave moraju sadržavati:

 

  • ime i prezime roditelja,
  • ime i prezime bebe,
  • starost bebe, kategorija u koju prijavljujete bebu
  • kontakt telefon i e-mail adresu.

NAPOMENA: broj prijava je ograničen!

 

Prijave za start:

Svi roditelji trebaju potvrditi prijavu svoje bebe najkasnije 15 minuta prije starta utrke i preuzeti majicu sa startnim brojem. Majice sponzorira Polleo Sport.

Svi sudionici natjecanja će prilikom prijave dobiti diplomu za sudjelovanje i poklon paket sponzora: dm, Podravka, Ciciban,  Bebimil

 

PRAVILA UTRKE

Prije starta voditelj će prozvati 5 beba imenom i prezimenom te startnim brojem koje startaju natjecanje. Bebe kreću sa označenog startnog mjesta s time da ne smiju prelaziti startnu liniju. Roditelji imaju pravo pridržavati svoje bebe na startnim mjestima do trenutka kada će sudac dati znak za start.

Po startu roditelji više ne smiju dodirivati bebe, već one same, moraju preći zadanu stazu i ciljnu liniju. Beba je došla do cilja kada je bilo kojim dijelom tijela, dodirnula prostor iza ciljne linije. Prilikom prelaska ciljne linije biti će izmjereno vrijeme. Pobjednik je ona beba koja ima najbrže vrijeme.

Natjecanje će se ponavljati ovisno o broju prijavljenih beba. Pobjednik je ona beba koja bude najbrža, nakon što se završe sve utrke iz iste kategorije, dobne skupine; isti način vrijedi za sve kategorije, dobne skupine.

Dozvoljava se roditeljima (mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre) bodriti svoje bebe, mamiti ih igračkama, hranom, bočicama i slično, isključivo iza označenog prostora ciljne linije, maksimalno jedna osoba za svaku bebu.

Osobe (roditelji) se mogu izmjenjivati u ciljnom prostoru isključivo na način da druga osoba može ući kada ga je prva napustila. Ukoliko će roditelji mamiti svoje bebe sa bočnih strana puzališta, izvan označenog prostora, njihove bebe ćemo isključiti iz natjecanja.

Dozvoljava se bebama puzanje po cijelom puzalištu bez obzira na mjesto starta.  Ukoliko beba puže duže od 5 minute, a ne dođe do cilja, utrka se prekida, a navedena beba ostaje bez plasmana.

Bebe moraju obavezno puzati četveronoške. Beba koja se ustane i počne hodati isključuje se iz natjecanja.

Ukoliko roditelji dodirnu bebu nakon starta, a prije prolaska kroz cilj, ili uđu u prostor puzališta na način da bilo kojim dijelom svoga tijela dodirnu površinu puzališta, njihova beba se isključuje iz natjecanja.

Ukoliko beba izađe iz puzališta na način da bilo kojim dijelom tijela dodirne prostor iza ograde puzališta biti će isključena iz daljnjeg natjecanja.

 

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudionik (roditelj, odnosno skrbnik) koji sudjeluje sa svojim djetetom u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Roditelji sudionici nagradnog natječaja se izričito slažu i ovlašćuju Priređivača nagradnog natječaja da prikuplja i obrađuje osobne podatke koje sudionici navedu u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Priređivač se obvezuje da podatke neće posredovati ili prodavati trećim osobama. Roditelj sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradnog natječaja čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradnog natječaja nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradnog natječaja i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s trećim stranama u svrhu dostave ili preuzimanja nagrada. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom, a prema Općoj uredbi o zaštiti podataka, te Pravilnikom o priređivanju nagradnog natječaja.

Događaj u Portanovi se snima i fotografira te samim nazočenjem sudionici i prisutni posjetitelji daju svoj pristanak za objavu fotografija uz činjenice da se podaci obrađuju temeljem legitimnog interesa u kojem priređivač obrade organizira određeni događaj radi promocije trgovačkog centra Portanova i u svrhu marketinške aktivnosti.

Amplitudo d.d.

 

U Osijeku, 28.10.2019.

Nazad na vrh