Pravilnik “Advent u Portanovi – odgovori i osvoji”

KLASA: UP/I-460-02/19-01/745

URBROJ: 513-07-21-01-19-2

Zagreb, 21. studeni 2019.   

 

Na temelju članka 69. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 87/09) tvrtka Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, donosi slijedeća:

 

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

“Advent u Portanovi – odgovori i osvoji”

 

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom “Advent u Portanovi – odgovori i osvoji” je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradne igre, te unapređenja i prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

 

Članak 2.

Nagradna igra održava se u svim maloprodajnim, uslužnim i ugostiteljskim objektima trgovačkog centra Portanova u razdoblju od 1.12.2019. do 24.12.2019. Nagradna igra ima 25 izvlačenja i 25 dobitnika.

 

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na službenoj web stranici trgovačkog centra Portanova: www.portanova.hr.

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani republike Hrvatske koji u razdoblju od 1. do 24.12.2019 do 17:00 sati uz predočenje računa od kupovine obavljene na taj dan, bez obzira na iznos, iz bilo kojeg maloprodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta koji se nalazi unutar trgovačkog centra Portanova na Info pultu centra preuzmu kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, ispravno ga popune s osnovnim podacima: ime, prezime, adresa i dopunskim podacima: telefon i e-mail adresa, te točno odgovore na dnevno pitanje. Kupon je potrebno zatim ubaciti u za to predviđenu kutiju za dnevne nagrade koja se nalazi na Info pultu trgovačkog centra Portanova. Dnevna pitanja će se otkrivati svaki dan, od 1. do 24. prosinca, u 10:00 sati na panou pored info pulta i na www.portanova.hr.

 

 

Članak 5.

Ova nagradna igra ima 24 dnevna izvlačenja i 1 glavno izvlačenje.

Dnevna izvlačenja održavat će svaki dan u 12:00 sati za prethodni dan, počevši sa 2.12.2019. Iznimno, dnevno izvlačenje za 24.12. održat će se 27.12.2019. u 12 sati.

Glavno izvlačenje održat će se 30.12.2019. u 12:00 sati.

U glavnom izvlačenju sudjeluju svi do tada prikupljeni kuponi za dnevna izvlačenja.

 

Članak 6.

Svaki sudionik u kutiju s nagradnim kuponima može ubaciti neograničen broj kupona za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svaki sudionik može osvojiti maksimalno jednu dnevnu nagradu. Svi sudionici imaju mogućnost osvojiti glavnu nagradu.

 

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o., Svilajska 31a, Osijek sa svojom užom obitelji, ni zaposlenici bilo kojeg maloprodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta koji se nalazi unutar trgovačkog centra Portanova sa svojom užom obitelji.

 

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od 25 nagrada:

 

DNEVNE NAGRADE:

 • 1 x nagrada u vrijednosti 459,90 kn, miris Acqua Colonia Wakening Woods Cologne Intense 170 ml iz trgovine Müller u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u trgovini Pet Home u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 500,00 kn iskoristivo u trgovini Konzum u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x Revolution – Advent Calendar 2019 u vrijednosti 449,00 kn trgovine Pink Panda u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x nagrada u ukupnoj vrijednosti 350,00 kn, a koja se sastoji od komplet rublja Cheek by Lisca (grudnjak i gaćice) trgovine Lisca u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 325,00 kn iskoristivo u frizerskom salonu Simple u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x nagrada u vrijednosti 299,90 kn, a koja se sastoji od Rovus keramičke grijalice trgovine Top Shop u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x vaučer za igru u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u Luckia Casino u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iz trgovine Timeless by Watch Center u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x srebrna ogrlica s anđelom ukrašenim cirkonima u vrijednosti 370,00 kn iz zlatarne Sardoniks u Portanovi
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 400,00 kn iz trgovine Polleo sport u Portanovi.
 • 1x autosjedalica Maxi-Cosi Beryl – Nomad Blue u vrijednosti 3.399,90 kn iz trgovine Magic baby u Portanovi.
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 500,00 kn iz restorana Polaris u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u trgovini Ferivi sport u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x Poklon paket iz trgovine Mobilmedia u trgovačkom centru Portanova. Paket se sastoji od:
 • BaByliss uvijač za kosu u vrijednosti 799,00 kn
 • BaByliss sušilo za kosu u vrijednosti 299,00 kn
 • BaByliss pegla za kosu u vrijednosti 369,00 kn
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u trgovini Ciciban u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u Perfume story u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u trgovini Pepco u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristivo u trgovini PittaRosso u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x poklon bon u vrijednosti 500,00 kn iskoristivo u trgovini Shooster u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x ženska torba Uggari u vrijednosti 348,00 kn trgovine Froddo u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x mjesečna iskaznica za igru u vrijednosti 300,00 kn u igraonici Twister u trgovačkom centru Portanova
 • 1 x Beatrice pokrivač + jastuk u vrijednosti 299,90 kn trgovine Vitapur u trgovačkom centru Portanova
 • Srebrna narukvica u vrijednosti 420,00 kn srebrnarnice Argentum

 

 

GLAVNA NAGRADA

 • 2. 000,00 kn na Visa poklon kartici za shopping u Portanovi

 

Ukupna vrijednost nagradnog fonda time iznosi 14.788,60 kuna. U iznose je uključen trošak PDV-a. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

 

 

Članak 9.

Sva izvlačenja će biti javna, u prostoru priređivača, u trgovačkom centru Portanova na adresi Svilajska 31A, 31 000 Osijek, a ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija u sastavu:

 

 1. Vlatka Šimunović – predsjednik
 2. Maja Dorić Vuković – član
 3. Maja Maljur Papić – član

 

O toku izvlačenja vodit će se zapisnik.

Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju.

 

Članak 10.

Imena svih dobitnika bit će objavljena na službenoj stranici trgovačkog centra Portanova u roku od 15 dana od glavnog izvlačenja. Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i to u roku osam dana od dana izvlačenja.

 

Članak 11.

Dobitnici svoje nagrade mogu podići u Sektoru marketinga koji se nalazi u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, uz predočenje osobne iskaznice, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti. Dobitnici imaju pravo i na naknadni rok ne kraći od 8 i duži od 15 dana od primitka obavijesti.

 

Članak 12.

Maloljetnici mogu osvojiti i primiti nagradu u prisutnosti svog zakonskog staratelja te pod uvjetima koje određuju propisi.

 

Članak 13.

Preuzimanjem nagrade ili istekom roka iz čl.11., prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

 

Članak 14.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Također, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada dobitniku. Dobitnici su obvezni u potpunosti surađivati s Priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz nagradne igre i u vezi s nagradnom igrom.

 

Članak 15.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

 

 

 

Članak 16.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na službenoj web stranici trgovačkog centra Portanova.

 

 

Članak 17.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dodijeli suglasnost i budu objavljena na službenim web stranicama trgovačkog centra Portanova. Sudionici nagradne igre se izričito slažu i ovlašćuju Priređivača nagradne igre da prikuplja i obrađuje osobne podatke koje sudionici navedu u svrhu provođenja nagradne igre.

Priređivač se obvezuje da podatke neće posredovati ili prodavati trećim osobama. Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s trećim stranama u svrhu dostave ili preuzimanja nagrada. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom, a prema Općoj uredbi o zaštiti podataka, te Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

 

 

Članak 18.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

 

Članak 19.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Osijeku.

 

 

 

         

Nazad na vrh