PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “ VAU, VAU – IZBOR ZA NAJ PSA“

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

“ VAU, VAU – IZBOR ZA NAJ PSA“

 

Članak 1.

 

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “ VAU, VAU – IZBOR ZA NAJ PSA“ je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradnog natječaja, te unapređenja i prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

 

Članak 2.

 

Nagradni natječaj će se održati 27.10.2019. u molu trgovačkog centra Portanova ispred trgovine Pet Home sa startom u 16 sati te očekivanim završetkom u 19 sati.

 

Članak 3.

 

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani republike Hrvatske koji u razdoblju od 7.10.2019. do 24.10.2019. do 21:00 sat prijave svog kućnog ljubimca – psa uz predočenje veterinarske knjižice psa (putovnice) te navedu osnovne podatke: ime i starost psa, ime i prezime skrbnika, adresu i broj telefona skrbnika psa te kategoriju za koju prijavljuju svog psa. Prijave su moguće putem e maila na adresu portanova@portanova.hr, na info pultu TC Portanova te na samom događanju, sat vremena prije početka natječaja (od 15 sati).

U svrhu sudjelovanja je određena kotizacija koja se sastoji od minimalno jedne konzerve hrane za pse koja će biti donirana Azilu (Udruga Pobjede) iz Osijeka. Kotizacija se donosi i predaje na dan izložbe prilikom potvrđivanja prijave i preuzimanja broja za sudjelovanje.

Članak 4.

 

Skrbnik psa može prijaviti svog ljubimca na jednu ili više od sljedećih kategorija:

 • Naj mali pas
 • Naj srednji pas
 • Naj veliki pas
 • Najsimpatičniji pas
 • Najljepše štene
 • Najljepši senior
 • Najsličniji pas i skrbnik

 

Članak 5.

 

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o., Svilajska 31a, Osijek sa svojom užom obitelji.

 

Članak 6.

 

Fond nagrada sastoji se glavnih nagrada:

 • 7 x poklon bon u vrijednosti 150,00 kn za kupovinu u trgovini Pet Home, Pet Home poklon paket i pehar za po jednog dobitnika iz svake kategorije

 

Utješnih nagrada:

 • Poklon bon u vrijednosti od 50,00 kn za kupovinu u trgovini Pet Home, Pet Home poklon paket i medalju za svakog sudionika
 • Svi prijavljeni sudionici će dobiti diplomu za sudjelovanje.

 

PDV je uključen u svaki iznos poklon bona.

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

 

Članak 7.

 

O odabiru pobjednika svake kategorije će odlučivati tročlana komisija u sastavu od:

 1. Vlatka Šimunović (TC Portanova)
 2. Hrvoje Habulin (Pet Home)
 3. Ivana Crnoja (Udruga Pobjede)

 

 

Članak 8.

Dobitnici će biti proglašavani u vrijeme održavanja natječaja kako je navedeno u članku 2 ovog pravilnika. Dobitnici mogu svoje nagrade preuzeti na licu mjesta ili u roku od 8 dana od dana održavanja natječaja uz predočenje osobne iskaznice u sektoru marketinga TC Portanova, Svilajska 31 a, Osijek.

 

Članak 9.

 

Maloljetnici mogu osvojiti i primiti nagradu u prisutnosti svog zakonskog staratelja te pod uvjetima koje određuju propisi.

 

Članak 10.

 

Preuzimanjem nagrade ili istekom roka iz čl.10., prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

 

Članak 11.

 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici natječaja su suglasni da se njihovo ime, adresa i slika, te slika njihovog psa mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Također, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada dobitniku. Dobitnici su obvezni u potpunosti surađivati s Priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz nagradne igre i u vezi s nagradnim natječajem.

 

Članak 12.

 

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenoj web stranici trgovačkog centra Portanova.

 

Članak 13.

 

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

 

 

U Osijeku, 7.10.2019.

Nazad na vrh