PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “PRONAĐI PORTOŠA”

 Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “PRONAĐI PORTOŠA” je Amplitudo d.d. iz Osijeka, Gundulićeva 5, OIB 76074314396.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe trgovačkog centra Portanova u Osijeku koji je u vlasništvu priređivača nagradnog natječaja, te unapređenja i prodaje proizvoda i usluga maloprodajnih, uslužnih i ugostiteljskih objekata koji se nalaze unutar centra.

 

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se putem Facebook službenog profila trgovačkog centra Portanova u razdoblju od 6.11.2017. od 10,00 sati do 20.11.2017. do 00,00 sata.

 

Članak 3.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su fanovi službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, državljani Republike Hrvatske koji fotografiraju maskotu Portoša u izlogu trgovine u kojem ga pronađu i najkasnije do 20.11.2017. do 00,00 sata fotografiju pošalju u inbox službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, uz odgovor na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš taj izlog?“.  Uz fotografiju je nužno navesti puno ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj telefona ili mobitela.

Nagradu će osvojiti fotografija koja sadrži sve navedene podatke te čiji odgovor tročlani žiri odabere kao najreaktivniji.

 

Članak 4.

Sudionici natječaja sudjelovanjem jamče da su isključivi vlasnici autorskih prava na fotografiju s kojom se natječu za nagradu! Fotografije skinute s Interneta neće se priznavati.

 

Fotografije koje nisu vezane uz temu natječaja neće se priznavati.

 

Članak 5.

Fotografija koju tročlani žiri odabere kao najkreativniju osvojit će:

 

  • 500,00 kuna poklon bon u trgovini u čijem izlogu je sakriven Portoš.

Članak 6.

Ime dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na stranici www.portanova.hr i službenom Facebook profilu trgovačkog centra Portanova najkasnije do 24.11.2017. godine te će isti biti obaviješteni najkasnije do 27.11.2017. godine.

 

Članak 7.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, kao ni zaposlenici tvrtke partnera Properta d.o.o. sa svojom užom obitelji.

 

Članak 8.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema trgovačkom centru Portanova ili tvrtke priređivača po bilo kakvoj osnovi.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane trgovačkog centra Portanova objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

Članak 9.

Dobitnik svoje nagrade može podići u Sektoru marketinga koji se nalazi u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, uz predočenje osobne iskaznice, u roku od 10 dana, a realizirati u roku od 45 dana od dana primitka obavijesti. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

      

Članak 10.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva ili zbog zahtjeva javnosti. Pravila i svake izmjene pravila bit će objavljene na web stranici priređivača: www.portanova.hr. U slučaju spora između priređivača natječaja i sudionika natječaja nadležan je Općinski sud u Osijeku.

 

U Osijeku, 6.11.2017.

Amplitudo d.d.

Nazad na vrh