Portastična srijeda 1.7.

Portastična srijeda se uz sezonska sniženja slaže kao šlag uz tortu. Portanova je obojana bojama sezonskih sniženja, a trgovine su odlučile začiniti ionako povoljni shopping sa dodatnim sjajnim popustima povodom prve srijede u mjesecu.

Popusti koji će vas razveseliti penju se do 60% za shopping u Mass shoes, do 50% u Shooster, CCC, Springfield i Takko trgovinama, a C&A dio asortimana snizio je čak do 70%. Snižene artikle do 30% potražite u trgovinama Office shoes, Ciciban i women’secret, dok vas 20% na novu kolekciju očekuje u  Adidasu, Lisci i Ferivi sportu . Počastiti se nakitom ili prigodnim satom možete za do 50% nižu cijenu u Heti ili za do 40% nižu cijenu u Argentumu!

Obnovite i vaše mališane uz do 15% popusta u Baby centeru i Magic baby trgovini, 10% popusta na ukupan iznos računa u Froddo shopu, a dobro će doći i informacija da u Kiku možete pronaći modu za kupanje već od 39,40 kuna.

Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude, a sve popuste koji vas očekuju u srijedu, 1. srpnja potražite na LINKU.

Nazad na vrh