Igraonica

 U prizemlju Portanove nalazi se Twister igraonica – mjesto gdje će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe i na taj način upotpuniti obiteljsko druženje u Portanovi…  

Twister igraonica namijenjena je djeci od 1. do 12. godine, dok u velikoj Arcade zoni sa zabavnim aparatima mogu uživati mali i veliki svih dobnih skupina.Velika novost je radno vrijeme Twistera, dođite nam na igru svaki dan od 10-20h.

Dok su roditelji u kupovini ili na kavi, najmlađi mogu uživati u raznim Twister zabavnim atrakcijama; velikim toboganima, labirintu s preprekama, trampolinima, malom nogometu…ali i brojnim tjednim programima vođenim od strane Twister educiranih animatora.  

Proslave dječjih rođendana u Twister igraonici pravi su izbor, pomno osmišljeni rođendanski paketi sadrže sve što je potrebno da proslava bude nezaboravna.Uz igre s animatorima, ples, zabavu, tortu, digitalne pozivnice…Twister rođendan uz prijatelje djeca će obožavati.Dodatna ponuda tematskih rođendana poput Baby, Jednorog, Ninja ili Gamerski ispuniti će sva dječja očekivanja.Od ponedjeljka do četvrtka čekaju vas atraktivni popusti od -20% na osnovne rođendanske pakete.

Iskoristite pogodnosti Twister loyality programa, članskih iskaznica ili poklonite proslavu rođendana na dar!

Arcade zona nudi velik izbor zabavnih aparata od Air hockeya, biljara, street basketballa, kickera, auto i moto simulatora, automata s vrijednim nagradama itd.Novost je Ice man zabavni aparat s vodom te bowling simulator. 

Twister animatorska ekipa svakodnevno vas očekuje u šarenom centru zabave za cijelu obitelj!

 

www.twister.hr

 

Nazad na vrh