Varteks stigao u Portanovu

Brojne poznavatelje vrhunskih Varteks proizvoda kao i one koji će to tek postati, zasigurno će oduševiti novo prodajno mjesto u Portanovi!  Smješten na prvom katu centra, u prostoru od 190 kvadratnih metara, ljubiteljima kvalitetne modne odjeće Varteks je otvorio svoja vrata u subotu, 25. lipnja 2022. godine.

Suvremeno uređen interijer prodajnog mjesta Varteks u Portanova centru kupcima garantira izvanredan doživljaj kupovanja. Tako su stanovnici Osijeka i okolice dobili još jedno važno modno odredište. 

Varteks je kroz više od 100 godina postojanja postao sinonim za kvalitetnu odjeću izrađenu iz vrhunskih tkanina. Ženske i muške kolekcije Varteks u skladu su sa svjetskim modnim trendovima i pokazuju promišljen, moderan i funkcionalan dizajn. Varteks modeli odličan su izbor za sve prigode: kada želite sjajan formalan look za posao ili posebnu prigodu ili opuštenu casual kombinaciju za svaki dan.

U ovim izazovnim vremenima kad mnogi modni brandovi zatvaraju svoja prodajna mjesta, snaga Varteksa je upravo u tome što stvara sve atraktivnije kolekcije i širi svoju prodajnu mrežu.

Path 5