Galeb trgovina od danas u Portanovi

U godini u kojoj obilježava svoj jubilarni 70. rođendan, omiljeni domaći brend Galeb je stigao u Slavoniju i otvorio svoju novu trgovinu i to upravo u Portanovi.

Prepoznatljiv po svojoj tradiciji, vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda te umijeću i strašću stvaranja istih, Galeb  je snagom svoga brenda postao sinonim za najznačajnijeg hrvatskog proizvođača donjeg rublja  od najfinijih pamučnih i ostalih prirodnih materijala.

Galeb je ovom prigodom predstavio novi koncept uređenja i vizualni identitet inspiriran morem i dalmatinskim podnebljem te planira daljnje širenje svoje maloprodajne mreže.

- Galeb je obitelj koja stvara za obitelj i zato nam je kvaliteta na prvom mjestu. Na sve zahtijevnijem tržištu održali smo se upravo zahvaljujući posvećenosti kvaliteti, a to su prirodni materijali i udobnost povezana s modnim trendovima za sve generacije, navode iz Galeba.

Uz bezvremenske  modele donjeg rublja i spavaćeg programa koje čine osnovnu ponudu, u Galebu možete pronaći i nove kolekcije haljina, majica, sportskih kombinacija te kupaćeg i plažnog asortimana.  Cjelokupnu ponudu možete razgledati i na Galeb web trgovini.

Povodom otvorenja trgovine u Trgovačkom centru Portanova, Galeb svim kupcima daruje popust od 30% na cijeli asortiman.

 

Path 5