NOVO - threading bar Chix u Portanovi

Na prvom katu Portanove od danas 1. rujna pronaći ćete se prvi threading bar u Osijeku koji se s nestrpljenjem iščekuje među Osječankama.

Sam naziv „CHIX“ već je odavno glavna tema među ženama koje su napokon došle na svoje s obzirom na to da je jedno ovakvo mjesto, koje nudi unikatne obrve, itekako nedostajalo u Osijeku.

 

Threading bar vodi se zapadnjačkim konceptom koji uključuje: „walk in“  - što znači da dođeš kad god hoćeš bez potrebe za naručivanjem, jedinstven dizajn i stručne djelatnice s jedinstvenom podukom.

 

Threading je depilacija koncem za što ne postoji hrvatska riječ pa se koristi engleska  posuđenica  threading – u kojoj „thread“ znači konac. Prednosti su brojne; od toga da se kožu ne tretira toplinom, kemikalijama ili naglim trzanjem trakica već se koncem čupaju dlačice iz korijena, bez pucanja od trzaja trakom ili prekida oštrim pincetama, omotavanjem oko dlačice koja još nije ni izbila na površinu. Konac duplom brzinom i pod kutem od 90 stupnjeva čupa 100% svaku dlačicu. Brzo je i uglavnom bezbolno, a uz obrve se nudi i odstranjivanje dlačica nadusnica.

 

Pored oblikovanja precizno ravnih linija, CHIX djelatnice veliku važnost daju simetriji te širim, punijim obrvama. To postižu oblikovanjem profesionalnim bojama, koje u dijagnozi (početna točka rada) dogovaraju individualno. Od neprimjetnih nijansi za efekt gustoće, do ostavljanja traga boje po koži, s ciljem efekta make upa.

 

Upitajte za savjet „s vrata“ ove pionire threading/brow/beauty barova, jer je CHIX zaštićeni brand u više Europskih zemalja, već poznat po kvaliteti usluga koje pružaju.

  

Zanimljiv je podatak da simpatije prema threadingu sve više pokazuju muškarci, uglavnom željni neprimjetne urednosti. Najčešće traže obrve ravnog oblika i umjerene širine, uklanjanje dlačica između dviju obrva te oblikovanje linija brade. Stoga zgrabi svojeg dečka pod ruku i pođite iskusiti nezaboravne trenutke s open minded djelatnicama CHIXa, jer tu su svi kakvi trebaju biti.

Path 5