NOVI, LJEPŠI dm

U petak, 17. srpnja posjetite još ljepši i prostraniji dm u Trgovačkom centru Portanova jer vas dm časti s 15 % popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.

Za sve kupce dm je pripremio i prigodne, ljetne poklone. Kupcima koji u petak 17. srpnja potroše više od 150 kuna, dm će pokloniti praktičnu torbu koja može poslužiti za shopping i za plažu, a ako u dm-u potrošite više od 300 kuna, na poklon ćete dobiti ručnik za plažu.

Vjerujem da će preuređena prodavaonica dm-a našim kupcima pružiti još ugodnije iskustvo kupnje. Radujemo se što im i dalje možemo osigurati ljubaznu uslugu i kvalitetne proizvode po dobroj cijeni od sada u još ljepšoj i prostranijoj prodavaonici“, izjavila je Ivana Trcović, područna menadžerica dm-a.

U  dm-u u otkrijte više od 17.000 proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svih ukućana i ne zaboravite da dm nudi sve što vam treba da se pripremite za ljeto i visoke temperature. Birajte među brojnim proizvodima za zaštitu od sunca, njegu nakon sunčanja te istražite posebnu ponudu ručnika, cekera i šešira. Pri tome, ne zaboravite na dm active beauty karticu uz koju ostvarujete vrijedne bodove koje kasnije možete zamijeniti za popust, a do 19. srpnja dm vam poklanja čak 10x više bodova na ukupnu kupnju.

Još više informacija i pogodnosti potražite na internetskoj stranici dm-a: www.dm.hr.

Path 5