Tko je Blogerica Portanove?

Dragi naši od ovoga četvrtka 5.7. krećemo sa Blogericom Portanove Pitate se što je to? Ukratko – donosimo vam  najbolje savjete iz svijeta mode koji se kriju...

Dragi naši od ovoga četvrtka 5.7. krećemo sa Blogericom Portanove

Pitate se što je to?

Ukratko – donosimo vam  najbolje savjete iz svijeta mode koji se kriju unutar trgovačkog centra Portanove, iz perspektive mlade dizajnerice Manuele.

Kako bi se upoznali s našom Manuelom evo nekoliko informacija o njoj, a kako biste znali tko vam se obraća – staviti ćemo i nekoliko slikica 🙂

 

“Moje ime je Manuela, diplomirana modna dizajnerica, freelance fotograf, stilistica Portanova INside magazina, pišem modne tekstove za online portale i blogam o modi i lifestyle-u.

Obožavam putovanja, sladoled i čokoladu, a možda jednog dana napišem i neku knjigu o modi. Tko to zna, jer svaki dan me neka nova misao ponese dalje na horizontu.

Veselim se pisanju bloga za Portanovu i nadam se da ću vam uspjeti prenijeti sve zanimljivosti na koje naiđem. Moje komentare možete čitati svakog drugog četvrtka, a uvijek će vas dočekati nova aktualna tema.  Veselim se ovome, a nadam se i vi… 🙂 Pozdrav”

 

 

Komentari

komentara

Path 5