Događanja

Termin događanja:
16/10/2019
20:00 - 21:00

Saša Turković stand up comedy u Luckia Casinu


LUCKIA CASINO OSIJEK u Portanovi nastavlja s organizacijom zabavnih događanja za svoje posjetitelje: ovaj put osmijeh na lice izmamit će SAŠA TURKOVIĆ, renomirani, zabavan, otkačen stand up komičar!

U srijedu 16.10.2019. s početkom u 20h, Lajnap ekipa će demonstrirati jedan poseban pogled na svakodnevnicu s naglaskom na naputke “Kako preživjeti u obitelji”. Ne propustite ostaviti brige kod kuće i od srca se nasmijati crticama iz svakodnevnog života! Ulaz je besplatan!

 

 

Saša Turković o samom sebi:

 

Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAPa zamolili da više ne dolazi u togi.

 

Nazad na vrh