Događanja

Termin događanja:
17/06/2018
11:00 - 12:00

Promocija albuma grupe Pravila igre


Pravila Igre predstavljaju svoj drugi album, imena “Kako nam stvari stoje”. Na albumu se nalazi 10 pjesama i bonus pjesma remix aktualnog singla  po kojem se album i zove.

Akustičnom svirkom uživo, 17.6. u 11:00 sati ispred Tisak Media centra u Portanovi, proslavit će izlazak albuma, družiti se s publikom i potpisivati album.

„Produkcijski smo na ovom albumu  malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. 

Počevši s ekipom  ekipa suradnika, energije u studiju,  fotkanja, sve je oko stvaranje ovog albuma bilo nekako lijepo, veselo , svijetlo i prozračno, pa je i cover jednako takav. Drukčiji je od  prethodnog , ali i od svih naših dosadašnjih službenih fotografija.“

Nadamo se da će  svi koji  kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih. Autorski dvojac na cijelom albumu je isti kao i do sada tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njegujemo od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima“ – izjavili su dečki iz benda.

 

 

Nazad na vrh