Događanja

Termin događanja:
01/09/2017 - 15/09/2017
10:00 - 00:59

Nagradni natječaj “Pronađi Portoša”


Mjesec započinjemo nagradnim natječajem!

Kako je vrijeme idealno za shopping zasigurno ćete doći u Portanovu pa kada ste već kod nas potražite Portoša i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Dovoljno je da prilikom šetnje Portanovom pronađete našeg Portoša u nekom od izloga u Portanovi, fotkate ga te nam u inbox Facebook profila pošaljete fotku Portoša i odgovor na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš taj izlog?“. Naravno uz to nam pošaljite svoje podatke. (ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj telefona ili mobitela)

 
NAGRADA?

U ovom nagradnom natječaju nagradu osvaja jedan dobitnik i to 1.000,00 kuna poklon bon u trgovini u čijem izlogu je sakriven Portoš.

 

TRAJANJE?

Nagradni natječaj traje od 1.9.2017. od 10 sati do 15.9.2017. do ponoći

 

KAKO SUDJELOVATI?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su fanovi službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, državljani Republike Hrvatske koji fotografiraju maskotu Portoša u izlogu trgovine u kojem ga pronađu i najkasnije do 15.9.2017. do 00,00 sata fotografiju pošalju u inbox službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, uz odgovor na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš taj izlog?“. Uz fotografiju je nužno navesti puno ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj telefona ili mobitela.

Nagradu će osvojiti fotografija koja sadrži sve navedene podatke te čiji odgovor tročlani žiri odabere kao najreaktivniji.

 

IZVLAČENJE?

Ime dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na stranici www.portanova.hr i službenom Facebook profilu trgovačkog centra Portanova najkasnije do 20.9.2017. godine te će isti biti obaviješteni najkasnije do 22.9.2017.

 

Ukolko želite saznati sva pravila kliknite na link PRAVILNIK!

Nazad na vrh