Događanja

Termin događanja:
02/10/2017 - 16/10/2017
10:00 - 23:55

Nagradni natječaj “Pronađi Portoša” – listopad


Mjesec započinjemo nagradnim natječajem!

Nove kolekcije i obnova garderobe će vas odvesti na pravo i jedino mjesto za kvalitetni shopping – u Portanovu! Kad ste već tu pogledajte prema trgovinama u Portanovi i u jednoj ćete uočiti Portoša i već ste na pola puta za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Dovoljno je da prilikom šetnje Portanovom pronađete našeg Portoša u nekoj od trgovina u Portanovi, fotkate ga te nam u inbox Facebook profila pošaljete fotku Portoša i odgovor na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš tu trgovinu?“. Naravno uz to nam pošaljite svoje podatke. (ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj telefona ili mobitela)

NAGRADA?

U ovom nagradnom natječaju nagradu osvaja jedan dobitnik i to 500,00 kuna poklon bon u trgovini u gdje je skriven Portoš.

TRAJANJE?

Nagradni natječaj traje od 2.10.2017. od 10 sati do 16.10.2017. do ponoći.

KAKO SUDJELOVATI?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje su fanovi službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, državljani Republike Hrvatske koji fotografiraju maskotu Portoša u izlogu trgovine u kojem ga pronađu i najkasnije do 16.10.2017. do 00,00 sata fotografiju pošalju u inbox službenog Facebook profila trgovačkog centra Portanova, uz odgovor na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš tu trgovinu?“. Uz fotografiju je nužno navesti puno ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj telefona ili mobitela.

Nagradu će osvojiti fotografija koja sadrži sve navedene podatke te čiji odgovor tročlani žiri odabere kao najkreativniji.

IZVLAČENJE?
Ime dobitnika nagradnog natječaja objavit će se na stranici www.portanova.hr i službenom Facebook profilu trgovačkog centra Portanova najkasnije do 20.10.2017. godine te će isti biti obaviješteni najkasnije do 24.10.2017.

Ukoliko želite saznati sva pravila kliknite na link PRAVILNIK!

Nazad na vrh