Događanja

Termin događanja:
19/05/2018 - 20/05/2018
Cjelodnevni događaj

7. Be different & Be Strong


Već 7. godinu za redom udruga Gradski ritam organizira u Portanovi renomiranu sportsku konvenciju Be Different Be Strong, a  ista objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji iz godine u godinu imaju priliku upoznati svjetski poznate prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Sama konvencija s godinama dobiva i na iskustvu te raste i upotpunjuje svoj program podižući atmosferu svake godine na novi – viši nivo. 

Ni ova godina neće biti iznimka, stoga vas sve pozivamo da budete dio ove sportske ekipe na dva dana od 9 sati ujutro pa sve do 19 sati i u subotu, 19. te u nedjelju 20. svibnja.  

Do sada su nas posjetila i poznata imena poput  Nives Celsius, Žanemari Lalić Perčić, Maria Valentića, Sandre Lončarić Tankosić, Ruže Janjiš i dr.

Ovim projektom udruga Gradski ritam želi pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote građana naše regije, a istovremeno biti promotor našega grada. Cilj je  da ova konvencija kao predstavnik našeg grada bude primjer aktivnog stanovništva cijeloj državi. Time je ovaj projekt postao nezaobilazan događaj za grad , regiju i dakako, trgovački centar Portanovu.

Na ovaj veliki međunarodni događaj pozvan je svatko slobodnijeg duha i željan znanja i novina, a projekt je koncipiran tako da svatko može naći nešto za sebe (funkcionalni treninzi, joga, pilates, latino plesovi, zumba, step, kick boxing, kettlebell).

 

Svoje ulaznice možete kupiti u Tisak media ili na www.ticketshop.hr 

 

Više o rasporedu treninga možete doznati OVDJE. 

Nazad na vrh