Blogerica: Vrijeme darivanja

Svake se godine suočimo sa istim pitanjima; što pokloniti našim voljenima, kako ih iznenaditi i razveseliti? Želimo uvijek osmijeh na njihovim licima i radujemo se svakom trenutku provedenom s njima.

Upravo je savršeno vrijeme da kupite poklone, pripremite dekoracije za svoj dom, zamotate darove šarenim ukrasnim papirima i pustite da sviraju najdraže božićne pjesme. Ukoliko još niste obavili zadnje pripreme i shopping, idealno je vrijeme za to.

U Portanovi ćete pronaći sve što želite!!!

Ako ove godine ne želite trošiti vrijeme i peći kolače kod kuće, u Waldinger ćete pronaći prefine i raznovrsne slatke delicije koje možete poslužiti na svoj blagdanskom stolu.

Kolači, torte, mini slastice, na vama je izbor i slobodno birajte najbolje varijante za blagdanske trenutke.

 

 

Predivne šarene papire za zamatanje pronaći ćete u Mülleru, Kiku, Offertissimi, Konzumu i dm-u, na vama je samo da odaberete kako ćete zamotati i ukrasiti poklone za vaše najdraže.

Ukoliko vam nedostaje pokoja ideja, evo nekoliko primjeraka za inspiraciju.

 

 

 

Što se tiče ideje za poklone, vjerujem da svatko od vas najbolje zna što vaši najdraži vole  i žele, te vjerujem da ste cijele godine osluškivali i pratili ono o čemu sanjare i što će ih sigurno razveseliti ispod bora.

Doduše ako ne znate ni sami što biste im darivali vjerujem da nikad nećete pogriješiti sa nekom lijepom vestom, toplim šalom, kozmetikom, parfemom ili igračkom.

Knjiga je također idealan izbor u kombinaciji sa mirisnom svijećom ili velikom šalicom za čaj, a dodatan bonus će biti topla dekica s kojom će se ogrnuti dok e čitati omiljeno štivo.

 

 

Tu je još nekoliko slatkih prijedloga koji će vam sigurno dobro doći kad ćete birati poklončiće, a odlučite li se za neki lijep komad nakita ili sat, svakako svratite do Hete, Argentuma, Krone, Timeless by Watch Centar i drugih. Vjerujem da ćete zasigurno pronaći nešto za svoje voljene.

Evo još nekoliko prijedloga iz ponude trgovina Portanove:

 

 

Sve što vam želim je puno zdravlja i sretnih dana sa osobama koje volite, radujte se malim stvarima i veselite se trenutcima, zamotajte poklone i uživajte u mirisima koji su prepoznatljivi za ovo doba godine! 🙂

A na kraju svakog našeg druženja znate da slijedi darivanje! Sva pravila vas očekuju naFacebook profilu Portanove! Sretnooooo!

 

Vaša Blogerica!

 

Komentari

komentara

Nazad na vrh