Blogerica: Ususret ljetnim sniženjima

Krenula su prva sniženja u Portanovi, svi već radosno trljamo dlanove kako bismo uspjeli “uhvatiti” koji komad s neke naše liste zelja, a uvijek će prije odlaska na godišnji odmor dobro doci neki zanimljivi komad odjeće. Kupaći kostim ili slatka haljinica nisu na odmet prije odlaska na željeni odmor, posebno ako trebamo kupiti nešto za ljetovanje.

Ipak planiranje kupovine na sniženju isto dobro dođe jer ako stavite glavu u torbu i kupujete sve što vam dođe pod ruku moglo bi vam se dogoditi da dođete kuci s hrpom stvari koje vam možda nikad neće trebati.

Zato mudro planirajte, pregledate svoj ormar prije odlaska u shopping i ako treba stavite na papir sve što vam treba ili ne treba.

 

Uskladite li boje i detalje koji vam trebaju sa onima koje imate kod kuće vidjet ćete kako ste si olakšali shopping i doveli sebe i svoj novčanik do racionalnog troška.

Uvijek gledajte da dobijete više za svoj novac. Npr. ukoliko imate divne hlače boje duhana za ljeto, a ne nemate baš neku majicu ili nešto za gore razmišljajte o tome da kupite odjevne predmete koji će vam uvijek dobro ići uz npr. šarenu suknju ili sive hlače. Stoga će neka bijela bluzica ili zgodna crna crop top majica biti odlično rješenje i super će pristajati i uz druge odjevne predmete iz vašeg ormara.

 

S baznim bojama bijelom i crnom nema zabune, a bez straha ubacite prugice, poju pudera i neutralne zemljane tonove te maslinastu. Ljeto ih jednostavno obožava. Naravno da ćete ostaviti prostora i za neki otkačeni detalj za outfit. Definitivno ćete se bolje osjećati ako kupite divne stvari koje ćete moći kombinirati i dugo nositi uz različite detalje i stylinge.

Super slatku oversize haljinu ili neobičan “ceker”, pa ljeto je…kad ćete biti ekscentrični ako ne tijekom
 ljeta.

 

 

Pažljivo “pročešljajte” sve trgovine koje volite u Portanovi i ne zaboravite uživati u sniženjima… nemojte si dozvoliti stres. Opušteno s pauzom za kavicu ili kino sa frendicama uživajte u blagodatima ljetnih popusta.

Sniženja su definitivno za razonodu i dodatak sreći.

Možda vam malo pomognu i inspiracije s ulica poznatih svjetskih metropola.

 

 

 Uživajte u shoppingiranju i svakako zavirite u Barsku, s.Oliver, Mobiu, Shooster, Diademu te druge omiljene trgovine.

 

Voli Vas Vaša Blogerica

 

Komentari

komentara

Nazad na vrh