Blogerica: Stvari koje ne smijete zaboraviti ovo ljeto

Vjerujem da se svatko od nas našao barem jednom u situaciji da je od obaveza i životnog stresa prestao uživati u onim malim slatkim stvarima koje život čine potpunim.

Na trenutak zaboravite sve oko sebe i poželite neku sitnicu koja će vas dan učiniti posebnim. Stavite sebe na prvo mjesto prije obaveza i kućanskih poslova, peglanja veša ili ribanja kupaone. Sve se to stigne, ništa se neće desiti ako odvojite desetak minuta svaki dan za nešto sto će vas učiniti sretnima.

Portanova može pomoći u tome tako da u njoj potražite neki od slatkih detalja koje sam izdvojila za vas.

Kao prvo ljeto je i bez obzira da li ćete ići na more ili ne svakako se nagradite jednim slatkim šeširićem koji će ne samo zaštititi vas od sunca nego biti i jedan od ključnih detalja vašeg ljetnog outfita. Ne kaže se bez razloga šešir glavu čuva…ali joj daje i šarm pogotovo u nekom chic ljetnom stylingu koji će vas uvesti u divne ljetne šetnje plazom, vožnju biciklom ili kavicu u gradu sa frendicama. Uživajte u ovom slatkom detalju. Pronaći ih mozite u raznolikom dizajnu u brojnim trgovinama unutar Portanove.

 

 

Sladoled tijekom ljeta smatrajte modnim dodatkom. Doslovno ga nosite kao ključni element uz novu divnu haljinu iz Zare kupljene na sniženju ili predivni kupaći kostim iz Calzedonie.

Ova divna slastica će vas rashladiti u vrućim ljetnim danima i biti vam odličan saveznik. Izbor je nevjerojatan, te samo birajte okuse koje volite ako ste sjeli nakon “napornog” shoppingiranja sa frendicama u Waldinger.

Također ukoliko svratite u Konzum i odlučite se za box divnih okusa iz Leda ili neki sladoled za uz put u varijanti King ili Macho. Uživajte besramno u tim divnim okusima ljeta. Za sve one koji se vole dodatno potruditi i napraviti svoj sladoled opskrbite se voćem, čokoladnim sirupima I kornetima u Portanovi i uživajte.

 

.

Ovo ljeto jedan od ključnih detalja su “slamnati” detalji. Najviše varijanti i interesa upravo privlači upravo torba…bilo da je riječ o onoj za plazu ili slatkom clutchu za ljetni izlazak birajte upravo ove slamnato/drvenaste varijante. Jednostavno su neodoljive.

Znate da traju sniženja u Portanovi, možda upravo tamo pronađete svoj omiljeni model.

 

 

Stvar koja će vam definitivno trebati ovo ljeto je kupaći kostim…nebitno je gdje ćete ga koristiti…ali potreban Vam je. Bilo da ćete ljeto provesti na Dravi, gradskim bazenima ili na moru teško da ćete moći ostat imuni na neki slatki kupaći kostim koji možete ugrabiti na sniženju u Portanovi.

 

 

Nikako nemojte zaboraviti na kremu sa zaštitnim faktorom i fini voćni koktelić, baš kao i neki slatki lak za nokte. Vjerujem da ćete i bez moje napomene provjeriti uz put dok šetate Portanovom svratiti do Mobie.

 

Voli Vas Vaša Blogerica

 

Komentari

komentara

Nazad na vrh