Blogerica: Kasno ljeto kao inspiracija

Vruće sunčeve zrake još su uvijek intenzivne i ljeto je još uvijek prisutno u svom punom sjaju. Iako u Portanovu polako pristižu jesenske kolekcije na policama omiljenih brandova još uvijek možete pronaći divne ljetne odjevne predmete, sandalice i modne dodatke po vrlo sniženim cijenama.

Svaki detalj koji je moguće iskoristite kao inspiraciju i uživajte u vrućem ljetnom danu jer kad stignu prve jesenske kiše žalit ćete što niste više toga učinili ovo ljeto.

Zato dajte maksimum od sebe.

Budući da će neki od vas tek sada na godišnje odmore, a oni koji su se već odavno vratili već su zaboravili da su ikad bili. Učinite svoje ljeto u gradu malim godišnjim odmorom. Kad krenete na kavu s frendicom ili dečkom obucite neki preslatki ljetni outfit koji će djelovati kao da ste još uvijek na godišnjem odmoru. Zamislite ljeto u Toscani, ispijanje kavice u Parizu, šetnju po Stradunu ili uzavreli centar Splita i uživate u svom ljetnom looku.

U Portanovi ćete pronaći divne šeširiće ili pletenu torbicu kojom možete osvježiti svoj look, a nova maskica iz Mobije je obavezna. 

 

 

Trenutke za opuštanje iskoristite tako da si u dnevnoj ili spavaćoj sobi stvorite dio ljeta. U Kiku, Offertissimi, Mὓlleru ili nekoj drugoj trgovini u Portanovi pronađite neki morski detalj; bijeli okvir sa mornarskim užetom, prugasti jastučić, ukrasnu školjku, sidro ili neki takav detalj i produljite boravak ljeta u svojoj kući. Izradite slike s ljetovanja i stavite ih u okvire. Vjerujte mi, uživat ćete.

 

 

Oni koji tek sada, kreću na godišnji odmor i ne znate što biste nosili sa sobom svakako zavirite u Portanovu i kupite si neku slatku i neobičnu ljetnu torbicu u koju ćete na ljetovanju moći “utrpati” sve one slatke detalje koji vam trebaju dok uživate u godišnjem odmoru.

Nemojte zaboraviti na neku divnu oversize haljinicu, sunčane naočale i preslatke sandalice. U Portanovi vas očekuju prave poslastice u Zari, s.Oliveru, New Yorkeru i drugim trgovinama. Zavirite!

 

 

Nakon godišnjeg odmora uredite si svoj omiljeni kutak u kuci, bilo da je riječ o kutku za čitanje, radnom stolu ili modnom kutku u kojem se uredujete I držite omiljenu odjeću I modne dodatke.

Neka izgleda kao da ste još uvijek na odmoru, opušteno I kreativno. To vam je kao bomba svježe energije i one beskrajne ljetne sreće. Sigurno znate o ćemu pričam!

 

 

Kad krenu prvi hladniji dani, ni tad se nemojte odreći omiljenih ljetnih odjevnih predmeta. Ništa slađe nego kombinirati ih uz lagani kardigan ili gležnjače. Igrajte se s detaljima, nosite omiljenu ljetnu ogrlicu čak I kad ste na poslu, sunčane naočale neka uvijek budu u torbici spreme. Jer nakon kiše, znate da će uvijek izaći sunce.

 

Voli vas Vaša Blogerica.

Komentari

komentara

Nazad na vrh