Blogerica: Detalji protiv proljetnog umora

Dobar shopping uvijek je poticaj da se pomaknemo s mjesta i ne ostanemo zatvoreni u kući. Kakav proljetni umor, vrijeme je savršeno za kave na otvorenom ili vožnje biciklima.

Razbudite se.

Pomoći ću Vam sa nekoliko malih trikova i ideja kako jednostavno zaboraviti na tzv. proljetni umor.

 

Najbolje je da svratite do Portanove i zaboravite na sve vrste umora i ostalih stvari koje ne priliče proljetnim ritualima i vremenu.

Kao prvo osvježite lice nekom dobrom hidratantnom maskom za lice. U trenutku ćete se osjećati bolje. Izaberite onu koja najbolje odgovara vašem tipu kože i odradite mali spa dok vam se suši kosa ili dok nanosite lak za nokte.

U Mülleru, dm-u ili Douglasu pronađite maskicu za lice i uživajte.

 

 

Također dobar komad odjeće svakako pridonosi raspoloženju jer osim što ćete imati nešto lijepo u ormaru, zaokupit ćete misli slaganjem potencijalnih odjevnih kombinacija s istim.

Mene je oduševio ovaj pleteni džemper iz Zare.

Sjajno ćete ga moći kombinirati sa detaljima poput jeansa, slatkih suknjica, a dobro će se slagati sa sandalama, baš kao i sa tenisicama.

 

 

Dodatnom prizivanju lijepog vremena pridonosi i dobar par sandala, a ako svratite u Planet obuću u Portanovi, vjerujem da vas neće razočarati izbor, a tamo sam i ja pronašla ove divne jeans sandalice.

Oduševit će vas također i ponuda u CCC, PittaRossu, Massu i drugim trgovinama obućom.

Ja sam svoj par izabrala i ne svladava me uopće više proljetni umor.

 

 

Definitivno ćete Vam pomoći i to da pijete puno tekućine, pa prihvatite vodu kao jedan od važnih izbora.

Osvježite zimski „teški“ meni prehrane s proljetnim jelovnikom. Ubacite više povrća, salata, voća i žitarica u svoju ishranu.

Krećite se, vozite bicikl, plešite, upišite pilates ili zumbu. Rolajte se. Svratite u Hervis i nabavite role ili kupite tenisice za trčanje. I pokrenite svoje uspavano tijelo.

 

 

 

 

Ako svratite do Mobie, prestat će proljetni umor jer ćete tamo pronaći novu divnu maskicu za svoj voljeni mobitel te će te mu tako također udahnuti mu malo proljetne energije.

 

 

Za kraj ne zaboravite odvažne proljetne boje lakova za nokte, kojima ćete osvježiti ne samo svoje outfite, nego i sebe. Budite sami sebi najslađi modni dodatak!

Zavirite u ponudu Golden Rosea i stavite proljeće na svoje ručice!

 

Vaša Blogerica!

Komentari

komentara

Nazad na vrh