Ponuda

9D reality

U Shopping Centru Portanova otvoren je prvi Mini VR park u regiji. Na 4 različita simulatora možete isprobati vožnju bicikla po krovovima zgrada visoko iznad grada, spust niz snježnu padinu, interaktivne igre koje prate vaše pokrete ili pak vožnju u vlaku smrti. Pripremili smo brdo izbora zabavnih igara za nove simulatore te za fanove naših izvornih simulatora, čak 6 novih projekcija u kojima ćete sigurno uživati.

S dolaskom 9D tehnologije, posjetitelji u Hrvatskoj, među prvima u Europi, imaju priliku iskusiti 9D virtualnu stvarnost!

9D simulatori omogućuju projekcije virtualne stvarnosti, u kojima se, za razliku od kina, projekciju doživljava kroz 9 dimenzija.

Slika se mijenja  i pomiče sinkronizirano s pokretima glave, omogućujući vidokrug u rasponu od 360 stupnjeva, što projekcije čini stvarnijima od svega što ste dosad iskusili!

Kako bi ostvarili dojam prave stvarnosti, projekcija je dodatno popraćena kretanjem kapsule u kojoj su gledatelji smješteni te zvučnom stimulacijom.

U ponudi projekcija može se pronaći svatko – na repertoaru se trenutno nalazi 28 projekcija različitih žanrova, prikladnih za sve uzraste – od crtića, adrenalinskih avantura, sve do horor filmova.

VR fun for everyone!

Nazad na vrh