Događanja

Termin događanja:
12/01/2013 - 13/01/2013
09:00 - 21:00

Sajam vjenčanja

Mapa nije raspoloživa

Portanova je najveći trgovački centar istočne regije Hrvatske.
Uz veliki izbor brendova, konstantne akcije i popuste svojim posjetiteljima nudi pregršt događanja koja ovaj centar čine još posebnijim.

Početak godine rezerviran je za događaj sezone – Sajam vjenčanja!

S velikim ponosom najavljujemo SAJAM VJENČANJA 2013. koji će se održati u Portanovi 12. i 13. siječnja.
♥ Mladenci ♥ zabilježite ove datume u svom kalendaru! 🙂

I ovaj početak godine rezerviran je za Sajam vjenčanja, manifestaciju koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali i manifestaciju koja obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Na veliko zadovoljstvo i ovogodišnja sezona otvara se u Osijeku! Četvrti osječki Sajam vjenčanja ove se godine održava u Portanovi 12. i 13. siječnja 2013.

Uz brojne izlagače i događanja i ove je godine naglasak na humanitarnoj tomboli čiji će prihod ići nacionalnoj humanitarnoj akciji „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svi posjetitelji u prilici su osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna. Upravo iz navedenih razloga na svečanoj VIP reviji koja će se održati u subotu, 12. siječnja, u 18 sati pridružit će nam se brojna poznata osječka lica te prošetati pistom i podržati humanitarnu akciju „Palčić gore!“. Posjetitelji će moći uživati u društvu glumica, voditeljica, novinarki, glazbenika i sportaša: Tanje Grganović, Helene Janson, Antoanete Radočaj, Dorotee Zovko, Vlatke Šimunović, Igora Delača, Vladimir Hama… A u nedjelju, 13. siječnja, u 18 sati humanitarnu akciju podržat će i poznati glumci Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku Sandra Lončarić Tankosić, Vladimir Tintor i Duško Modrinić.

Već četvrtu godinu zaredom mladi kreativci Škole za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek pokazat će nam kako doživljavaju modu, pozivamo vas da ih podržite jer oni su prije svega mladi maštoviti i kreativni ljudi koji žive modu u punom smislu riječi.

Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova i ove godine obiluje zanimljivim događanjima i promocijama, od svakodnevnih modnih revija ekskluzivnih salona vjenčanica i poznatih modnih dizajnera do cvjetne i plesne radionice te make up & hair showa – sve da bi pripreme budućim mladencima za njihov dan vjenčanja započele na najbolji mogući način. Posjetom Sajmu vjenčanja Osijek powered by Portanova postajete dio velike i vrijedne manifestacije koja će vas zasigurno oduševiti.

Ulaz na sajam je slobodan,

 

 

 

Modna revija na Sajmu vjenčanja powered by Portanova

subota i nedjelja u 12 i 18 sati

SUDJELUJU:

Vjenčanice Isabelle

Sherri Hill

Salon vjenčanica La Sposa Sjaj Osijek

Lukabu

Lunula design

Atelier Stefanie

Lidija Pihler Yuniku

Domagoj Štimac

Škola za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek

Plesni klub Leon

 

MAKE-UP Marie Parfumerija & Make Up Studio

FRIZURE Atelier Ana Čorić

MODELI Osk Fashion Models

RASVJETA Tobler

RAZGLAS Music Fun Team

KOORDINATORICE REVIJE Lidija Pihler i Tihana Tomljanović

VODITELJICA Tihana Tomljanović

SLUŽBENI FOTOGRAF Predrag Matijanić, Foto Joe

 

Program Sajma vjenčanja powered by Portanova

Subota

12. 1. 2013.

9.00 otvaranje sajma

12.00  modna revija

15.00 cvjetna radionica; moderator Martina Rafaeli, urednica časopisa Cvijeće

18.00 VIP modna revija

21.00 zatvaranje sajma

 

Nedjelja

13. 1. 2013.

9.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija

15.00 novi trendovi vjenčanih frizura i make-upa; moderator Tihana Tomljanović

16.30 zaplešite s Plesnim klubom Leon

18.00 modna revija

Nazad na vrh