Blogerica: Vrijeme je za slavlje

Vjerujem da ste se već za većinu stvari pobrinuli i pripremili sve što trebate i da sada samo razmišljate o vremenu koje ćete provesti sa voljenim osobama.

Šareni papiri već su obgrlili poklončiće koje ste brižno i sa puno ljubavi pripremili za svoje najmilije.

Ako ste slučajno propustili kupiti još nešto, svakako se zaputite u Portanovu jer znate da ćete tamo pronaći apsolutno sve što trebate.

Napunite božićne čarapice finim slatkišima iz Müllera i Konzuma ili napunite pladanj sa odličnim kolačima iz Waldingerove ponude. Ukoliko ste se odlučili peći sami kolače, sve što trebate za njih ćete pronaći u Portanovi.

 

 

Ako još uvijek niste kupili sve poklone, fantastične ideje i ljubazne djelatnice čekaju vas na prizemlju Portanove! Novootvoreni štand MOBIA nudi vam najveći izbor maski i različitih dodataka za smartphone uređaje i tablete. U ponudi možete pronaći bogati izbor maskica i dodatne opreme svjetski poznatih brandova kao što su Guess, Karl Lagerfeld, White Diamonds, Black Rock, Cerruti 1881, Ferarri, Mercedes-Benz, BMW, Romoss i Adidas.

 

 

Ukoliko tražite inspiraciju za neki dobar styling za blagdanske i novogodišnje outfite, u Portanovi ćete pronaći sve što poželite. Savršen par cipela, šljokastu haljinicu ili divnu malu crnu haljinu.

Što god poželite, evo nekoliko prijedloga iz ponude.

Ova predivna crna sa čipkom i nabranim detaljima je iz Zarine ponude.

 

 

A srebrna ljepotica na falde nalazi se u Bershki…

Vjerujte nikad nećete pogriješiti sa crnom ili srebrnom. Ne mora nužno outfit za blagdane biti crvene boje.

 

 

Ne zaboravite na sitnice, počastite se lijepim ružem za usne, šljokičastim lakom za nokte ili sjajuckavim puderom za tijelo.

Razmazite se za blagdane.

Predivan izbor lakova za nokte i ostalih detalja potražite u Mülleru, Douglasu ili dm-u. Uživajte!

 

 

Ne propustite biti diva barem nekoliko zadnjih dana u godini, veselite se i uživajte. Inspirirajte se sjajuckavim i veselim detaljima i stvarima. Zasjajte.

Ništa ne prepuštajte slučaju, jer ova godina, bez obzira kakva je bila, neće se više ponoviti!

Ispratite je sa stilom, zaslužili ste to!

Dečki neka se ne ustručavaju obući dobro odijelo, a moj prijedlog je ovo iz Galilea. Crno, slim fit, vječno…s njim nikad nećete pogriješiti. Samo izaberite košulju, kravatu ili leptir mašnu, može i jednostavno bez nje i zabavite se. Dobro djelo uvijek dobro dođe.

 

 

Jednu stvar nikad ne zaboravite podijeliti, a to je definitivno ljubav, prijateljstvo, suosjećanje i briga o drugima. Budite odani i vjerni, nježni i predani. Ljubav je najveća vrijednost koju možete pokloniti drugima.

Uživajte biti voljeni i ljubav će Vam se vratiti!
U sljedećoj godini vam želim najprije ZDRAVLJE, a sve ostalo vjerujem da će se posložiti samo od sebe.

Sretan Vam Božić i uspješna, sretna i blagoslovljena Nova 2018.godina.

A na kraju svakog našeg druženja znate da slijedi darivanje! Sva pravila vas očekuju na Portanova Facebook stranici! 🙂 Sretnooooo!

Voli Vas vaša Blogerica!

 

Komentari

komentara

Nazad na vrh